Francia briós és kakaós csiga Felnőtt, Kezdő Kurzus

Klasszikus francia briós és kakós csiga
január 21. kedd 17:00
Kezdő
Jelenleg nincs elérhető Francia briós és kakaós csiga kurzus, de iratkozz fel értesítőnkre, hogy legközelebb elsőként jelentkezhess!

Klasszikus Francia briós és kakaós csiga.

Ezen az órán első lépésként gyúrt élesztős kelttésztát készítünk. A tészta megmunkálásánál a Francia technikát ötvözzük az olasz tésztakészítéssel, melynek lényege, hogy az elkészült tésztába a végén dagasztjuk bele a langyos vajat.

Az órán megtanuljuk a klasszikus kovász elkészítését, a tészta gyúrásának és nyújtásának technikáját. A formázásnál az alaptésztánk kétféle felhasználását is elsajátítjuk, csavart brióst és csigát készítünk, valamint ötleteket kapunk mestereinktől, hogy a tészta még mi mindenre használható.

A receptúra kidolgozása során elsődleges szempont volt, hogy mindenki otthon is elkészíthesse ezeket az ízletes péksüteményeket.

Részletek
A Csokoládé Iskola kezdő  kurzusa három órás. A képzés ára tartalmazza az elkészült édességeket és azok  díszcsomagolását, bőséges kóstolót az órán készült süteményekből, a recepteket, sós süteményeket és frissítőt, valamint minden szükséges alapanyagot, a kötény és eszközeink használatát.

A tanfolyam végén minden résztvevő kap egy névre szóló és a kurzus szintjének megfelelő Csokoládé Iskola oklevelet.

Maximum 5 fős csoportokban történik az oktatás, hogy minden tanuló a gyakorlatban sajátíthassa el a csokoládé készítés alapjait.

Elsősorban felnőtteknek ajánljuk, családok esetében 14 éves kortól, gyermekeket is szeretettel várunk.

 

Lemondási feltételek

A megvásárolt kurzusok nem visszaválthatóak, viszont nem is névre szólóak. Amennyiben mégsem tud jelen lenni az órán, szabadon átadhatja a tanfolyamot egy Ön által megjelölt személynek , hogy a lehetőség ne vesszen el.

 

Fizetési módok:

  • Bankkártya
  • Készpénz - átutalással vagy személyesen
  • PayPal
  • Ajándékkártya

 

Kurzus értesítő
Értesülj elsőként kurzusainkról!
Kurzus értesítő