Francia briós és kakaós csiga Felnőtt, Kezdő Kurzus
Klasszikus francia briós és kakós csiga
Kezdő
5 szabad férőhely
Klasszikus Francia briós és kakaós csiga.
Ezen az órán első lépésként gyúrt élesztős kelttésztát készítünk. A tészta megmunkálásánál a Francia technikát ötvözzük az olasz tésztakészítéssel, melynek lényege, hogy az elkészült tésztába a végén dagasztjuk bele a langyos vajat.
Az órán megtanuljuk a klasszikus kovász elkészítését, a tészta gyúrásának és nyújtásának technikáját. A formázásnál az alaptésztánk kétféle felhasználását is elsajátítjuk, csavart brióst és csigát készítünk, valamint ötleteket kapunk mestereinktől, hogy a tészta még mi mindenre használható.
A receptúra kidolgozása során elsődleges szempont volt, hogy mindenki otthon is elkészíthesse ezeket az ízletes péksüteményeket.
Részletek
A Csokoládé Iskola kezdő kurzusa három órás. A képzés ára tartalmazza az elkészült édességeket és azok díszcsomagolását, bőséges kóstolót az órán készült süteményekből, a recepteket, sós süteményeket és frissítőt, valamint minden szükséges alapanyagot, a kötény és eszközeink használatát.
A tanfolyam végén minden résztvevő kap egy névre szóló és a kurzus szintjének megfelelő Csokoládé Iskola oklevelet.
Maximum 5 fős csoportokban történik az oktatás, hogy minden tanuló a gyakorlatban sajátíthassa el a csokoládé készítés alapjait.
Elsősorban felnőtteknek ajánljuk, családok esetében 14 éves kortól, gyermekeket is szeretettel várunk.
Lemondási feltételek
A megvásárolt kurzusok nem visszaválthatóak, viszont nem is névre szólóak. Amennyiben mégsem tud jelen lenni az órán, szabadon átadhatja a tanfolyamot egy Ön által megjelölt személynek , hogy a lehetőség ne vesszen el.
Fizetési módok:
- Bankkártya
- Készpénz - átutalással vagy személyesen
- PayPal
- Ajándékkártya
Jelentkezés