Francia briós és kakaós csiga Felnőtt, Kezdő Kurzus

Klasszikus francia briós és kakós csiga

Klasszikus Francia briós és kakaós csiga.

Ezen az órán első lépésként gyúrt élesztős kelttésztát készítünk. A tészta megmunkálásánál a Francia technikát ötvözzük az olasz tésztakészítéssel, melynek lényege, hogy az elkészült tésztába a végén dagasztjuk bele a langyos vajat.

Az órán megtanuljuk a klasszikus kovász elkészítését, a tészta gyúrásának és nyújtásának technikáját. A formázásnál az alaptésztánk kétféle felhasználását is elsajátítjuk, csavart brióst és csigát készítünk, valamint ötleteket kapunk mestereinktől, hogy a tészta még mi mindenre használható.

A receptúra kidolgozása során elsődleges szempont volt, hogy mindenki otthon is elkészíthesse ezeket az ízletes péksüteményeket.

Részletek
A Csokoládé Iskola kezdő  kurzusa három órás. A képzés ára tartalmazza az elkészült édességeket és azok  díszcsomagolását, bőséges kóstolót az órán készült süteményekből, a recepteket, sós süteményeket és frissítőt, valamint minden szükséges alapanyagot, a kötény és eszközeink használatát.

A tanfolyam végén minden résztvevő kap egy névre szóló és a kurzus szintjének megfelelő Csokoládé Iskola oklevelet.

Maximum 5 fős csoportokban történik az oktatás, hogy minden tanuló a gyakorlatban sajátíthassa el a csokoládé készítés alapjait.

Elsősorban felnőtteknek ajánljuk, családok esetében 14 éves kortól, gyermekeket is szeretettel várunk.

 

Lemondási feltételek

A megvásárolt kurzusok nem visszaválthatóak, viszont nem is névre szólóak. Amennyiben mégsem tud jelen lenni az órán, szabadon átadhatja a tanfolyamot egy Ön által megjelölt személynek , hogy a lehetőség ne vesszen el.

 

Fizetési módok:

  • Bankkártya
  • Készpénz - átutalással vagy személyesen
  • PayPal
  • Ajándékkártya

 

Kurzus időpontok
Igazi csokimesterrel!

január

Francia briós és kakaós csiga
Klasszikus francia briós és kakós csiga
január 21. kedd 17:00
Kezdő
5 szabad férőhely