IMG_1751
január 8. szerda 17:00

Isler Felnőtt, Kezdő Kurzus

Klasszikus Szamos Isler
január 8. szerda 17:00
Kezdő
Jelenleg nincs elérhető Isler kurzus, de iratkozz fel értesítőnkre, hogy legközelebb elsőként jelentkezhess!

Első sütemény Műhely kurzusunkat egy igazi Szamos klasszikussal indítjuk, amely imádni való, csokoládés és nagyon finom. Ezen az órán a diós linzer tészta sütésének titkaiba és a csokoládés desszertek díszítésébe kóstolhatnak bele tanulóink lépésről lépésre a gyakorlatban. Megtanuljuk hogyan készül az Isler lelke, a  tradicionális barna linzer tészta, megtudjuk a sütés technikáit, majd a töltelékkrém titkát. Ezután megtanuljuk a sütemények  csokoládéval való mártását. Az órán nincs titok, mindent elárulunk erről a sokak által kedvelt édességről. Édes, kedves és nagyon tartalmas óra. Várjuk szeretettel! 

 

 

Részletek
A Csokoládé Iskola kezdő  kurzusa három órás.A képzés ára tartalmazza az elkészült édességek díszcsomagolását, bőséges kóstolót az órán készült süteményekből, a recepteket, sós süteményeket és frissítőt, valamint minden szükséges alapanyagot, a kötény és eszközeink használatát.

A tanfolyam végén minden résztvevő kap egy névre szóló és a kurzus szintjének megfelelő Csokoládé Iskola oklevelet.

Maximum 5 fős csoportokban történik az oktatás, hogy minden tanuló a gyakorlatban sajátíthassa el a csokoládé készítés alapjait.

Elsősorban felnőtteknek ajánljuk, családok esetében 14 éves kortól, gyermekeket is szeretettel várunk.


Lemondási feltételek

A megvásárolt kurzusok nem visszaválthatóak, viszont nem is névre szólóak. Amennyiben mégsem tud jelen lenni az órán, szabadon átadhatja a tanfolyamot egy Ön által megjelölt személynek , hogy a lehetőség ne vesszen el.


Fizetési módok:

  • Bankkártya
  • Készpénz - átutalással vagy személyesen
  • PayPal
  • Ajándékkártya

A jelentkezést e-mailben azonnal, automatikusan továbbítja rendszerünk, kérjük amennyiben nem érkezik meg a visszaigazolás, ellenőrize a spam mappát.  

Kurzus értesítő
Értesülj elsőként kurzusainkról!
Kurzus értesítő