január 18. szombat 10:00

Bonbon öntés Felnőtt, Kezdő Kurzus

étcsokoládé | tejcsokoládé | marcipán
január 18. szombat 10:00
Kezdő
Jelenleg nincs elérhető Bonbon öntés kurzus, de iratkozz fel értesítőnkre, hogy legközelebb elsőként jelentkezhess!

Ezen az órán a töltött csokoládé bonbonok elkészítésének alapjaival ismerkedünk meg, eredeti Szamos receptúra alapján. Megtanuljuk mi a temperálás, hogyan lesz fényes és roppanós a csokoládé, mindenki a gyakorlatban ismerkedhet meg a márványlapon való temperálás technikájával. Mindenki maga öntheti ki olvasztott és temperált csokoládéból a profi csokoládémesterek által használt formát, amely egy különleges élmény. A finom és stílusos apró mesterművekhez kétféle alapkrémet készítünk, egy pálinkával lazított  marcipánkrémet és egy csokoládés krémet. Csokoládémesterünk segítségével megtöltjük azokkal a kiöntött formát. Temperált csokoládéval zárjuk le a desszerteket, azaz talpaljuk, majd dermesztés után kiütjük a formából a pralinénkat. Ezután már csak meg kell kóstolnunk milyen a frissen készült roppanós bonbon íze.

Bonbon készítés
Bonbon készítés

RÉSZLETEK

Részletek
Időtartam: 3 óra
A képzés alapja a gyakorlat, ezért kis létszámban, maximum 5 fős csoportokban történik az oktatás, hogy minden résztvevő biztos gyakorlati tudást szerezhessen a csokoládé készítés területén.
Elsősorban felnőtteknek ajánljuk, családok esetében 14 éves kortól, gyermekeket is szeretettel várunk.
A képzés ára tartalmazza az elkészült csokoládék díszcsomagolását, bőséges kóstolót az órán készült pralinékból, a recepteket,  sós süteményeket és frissítőt, valamint minden szükséges alapanyagot, a kötény és eszközeink használatát.
Minden résztvevő a megadott szintnek megfelelően névre szóló oklevelet kap.

Lemondási feltételek

A megvásárolt kurzusok nem visszaválthatóak, viszont nem is névre szólóak. Amennyiben Ön mégsem tud jelen lenni az órán küldhet maga helyett valaki mást, hogy a lehetőség ne vesszen el.


Fizetési módok

Bankkártya
Készpénz - átutalással vagy személyesen 
PayPal
Ajándékkártya

 

Kurzus időpontok
Igazi csokimesterrel!

január

Bonbon öntés
étcsokoládé | tejcsokoládé | marcipán
január 9. csütörtök 17:00
Kezdő
4 szabad férőhely