Bonbon öntés Felnőtt, Kezdő Kurzus
étcsokoládé | tejcsokoládé | marcipán
Kezdő
4 szabad férőhely
Ezen az órán a töltött csokoládé bonbonok elkészítésének alapjaival ismerkedünk meg, eredeti Szamos receptúra alapján. Megtanuljuk mi a temperálás, hogyan lesz fényes és roppanós a csokoládé, mindenki a gyakorlatban ismerkedhet meg a márványlapon való temperálás technikájával. Mindenki maga öntheti ki olvasztott és temperált csokoládéból a profi csokoládémesterek által használt formát, amely egy különleges élmény. A finom és stílusos apró mesterművekhez kétféle alapkrémet készítünk, egy pálinkával lazított marcipánkrémet és egy csokoládés krémet. Csokoládémesterünk segítségével megtöltjük azokkal a kiöntött formát. Temperált csokoládéval zárjuk le a desszerteket, azaz talpaljuk, majd dermesztés után kiütjük a formából a pralinénkat. Ezután már csak meg kell kóstolnunk milyen a frissen készült roppanós bonbon íze.
Bonbon készítés
RÉSZLETEK
Részletek
Időtartam: 3 óra
A képzés alapja a gyakorlat, ezért kis létszámban, maximum 5 fős csoportokban történik az oktatás, hogy minden résztvevő biztos gyakorlati tudást szerezhessen a csokoládé készítés területén.
Elsősorban felnőtteknek ajánljuk, családok esetében 14 éves kortól, gyermekeket is szeretettel várunk.
A képzés ára tartalmazza az elkészült csokoládék díszcsomagolását, bőséges kóstolót az órán készült pralinékból, a recepteket, sós süteményeket és frissítőt, valamint minden szükséges alapanyagot, a kötény és eszközeink használatát.
Minden résztvevő a megadott szintnek megfelelően névre szóló oklevelet kap.
Lemondási feltételek
A megvásárolt kurzusok nem visszaválthatóak, viszont nem is névre szólóak. Amennyiben Ön mégsem tud jelen lenni az órán küldhet maga helyett valaki mást, hogy a lehetőség ne vesszen el.
Fizetési módok
Bankkártya
Készpénz - átutalással vagy személyesen
PayPal
Ajándékkártya
Jelentkezés