Mignon
Kezdő

Május 05. Vasárnap 10:00

Mignon Pisztácia | Citrom
12 900 Ft/fő
SZAMOS GOURMET HÁZ : 1052 Budapest, Váci utca 1. +36 30 233 34 12 info@csokoladeiskola.hu
MEGTELT

Sütemény kurzusainkat egy igazi cukrászdai klasszikussal indítjuk, amely imádni való, apró és nagyon finom. Ezen az órán a piskóta sütés titkaiba, a mignon krémek készítésébe és a falatnyi finomságok díszítésébe kóstolhatnak bele tanulóink lépésről lépésre a gyakorlatban. Megtanuljuk hogyan készül a tradicionális mignon piskóta, azaz a koki tészta, majd megalkotjuk a változatos ízvilágú töltelékkrémeket. Pisztáciakrém készül a béka mignonhoz és lágy citromkém a klasszikus citromhoz. Miután a koki tésztából és krémekből megalkottuk a sütemény alapokat, elsajátítjuk a fondant kezelését és a mignonok mártását. Ezután nincs más dolgunk, mint feldíszíteni a fondant-nal borított kedves édességeket. Készül egy igazi Szamos különlegesség, a béka mignon, amely a gyermekek kedvence. Az édességek díszítésének kizárólag a kreativitásunk szab határt.  Édes, kedves és nagyon tartalmas óra. Várjuk szeretettel! 

 

Részletek
A Csokoládé Iskola kezdő  kurzusa három órás.A képzés ára tartalmazza az elkészült mignonokat és azok díszcsomagolását, bőséges kóstolót az órán készült süteményekből, a recepteket, sós süteményeket és frissítőt, valamint minden szükséges alapanyagot, a kötény és eszközeink használatát.

A tanfolyam végén minden résztvevő kap egy névre szóló és a kurzus szintjének megfelelő Csokoládé Iskola oklevelet.

Maximum 5 fős csoportokban történik az oktatás, hogy minden tanuló a gyakorlatban sajátíthassa el a macaron készítés alapjait.

Elsősorban felnőtteknek ajánljuk, családok esetében 14 éves kortól, gyermekeket is szeretettel várunk.


Lemondási feltételek

A megvásárolt kurzusok nem visszaválthatóak, viszont nem is névre szólóak. Amennyiben mégsem tud jelen lenni az órán, szabadon átadhatja a tanfolyamot egy Ön által megjelölt személynek , hogy a lehetőség ne vesszen el.


Fizetési módok:

  • Bankkártya
  • Készpénz - átutalással vagy személyesen
  • PayPal
  • Ajándékkártya

Csokoládé világ

Online Ajándékkártya

Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés, vagy a tortadíszítés élményével. Online Ajándékkártyánkkal az ajándékozott maga választhatja ki, hogy melyik időpontban és milyen kurzuson szeretne részt venni. A megrendelést követően azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy on-line továbbíthat. Hogyan működik a névre szóló Csokoládé Iskola Online Ajándékkártya?

Tovább

Baráti összejövetelek, céges rendezvények, - csapatépítő tréningek

Csokoládé műhelyünkben sok szeretettel várjuk céges csapatok, baráti társaságok és családok jelentkezését, aki szívesen készítenének együtt kézműves csokoládét egy valódi Csokoládé Manufaktúrában, profi Csokoládémester vezetésével.

Tovább