Mignon
Kezdő

Május 05. Vasárnap 10:00

Mignon Citrom | Pisztácia
12 900 Ft/fő
SZAMOS GOURMET HÁZ : 1052 Budapest, Váci utca 1. +36 30 233 34 12 info@csokoladeiskola.hu
Szabad férőhelyek száma: 2

Sütemény kurzusainkat egy igazi cukrászdai klasszikussal indítjuk, amely imádni való, apró és nagyon finom. Ezen az órán a piskóta sütés titkaiba, a mignon krémek készítésébe és a falatnyi finomságok díszítésébe kóstolhatnak bele tanulóink lépésről lépésre a gyakorlatban. Megtanuljuk hogyan készül a tradicionális mignon piskóta, azaz a koki tészta, majd megalkotjuk a változatos ízvilágú töltelékkrémeket. Pisztáciakrém készül a béka mignonhoz és lágy citromkém a klasszikus citromhoz. Miután a koki tésztából és krémekből megalkottuk a sütemény alapokat, elsajátítjuk a fondant kezelését és a mignonok mártását. Ezután nincs más dolgunk, mint feldíszíteni a fondant-nal borított kedves édességeket. Készül egy igazi Szamos különlegesség, a béka mignon, amely a gyermekek kedvence. Az édességek díszítésének kizárólag a kreativitásunk szab határt.  Édes, kedves és nagyon tartalmas óra. Várjuk szeretettel! 

 

Részletek
A Csokoládé Iskola kezdő  kurzusa három órás.A képzés ára tartalmazza az elkészült mignonokat és azok díszcsomagolását, bőséges kóstolót az órán készült süteményekből, a recepteket, sós süteményeket és frissítőt, valamint minden szükséges alapanyagot, a kötény és eszközeink használatát.

A tanfolyam végén minden résztvevő kap egy névre szóló és a kurzus szintjének megfelelő Csokoládé Iskola oklevelet.

Maximum 5 fős csoportokban történik az oktatás, hogy minden tanuló a gyakorlatban sajátíthassa el a macaron készítés alapjait.

Elsősorban felnőtteknek ajánljuk, családok esetében 14 éves kortól, gyermekeket is szeretettel várunk.


Lemondási feltételek

A megvásárolt kurzusok nem visszaválthatóak, viszont nem is névre szólóak. Amennyiben mégsem tud jelen lenni az órán, szabadon átadhatja a tanfolyamot egy Ön által megjelölt személynek , hogy a lehetőség ne vesszen el.


Fizetési módok:

  • Bankkártya
  • Készpénz - átutalással vagy személyesen
  • PayPal
  • Ajándékkártya

Kérjük adja meg adatait


Számlázási információk
A számla kibocsájtási kötelezettségünk miatt kérem adja meg számlázási adatait!
Kérjük minden adatot adjon meg, hogy jelentkezése sikeres legyen!

Az Általános Adatvételi Rendelet alapján hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Rendelet, továbbá a saját Adatkezelési Tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, a szolgáltatás biztosíthatósága érdekében tárolja. Tudomásul veszem, hogy a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom. Adatvédelmi tájékoztató

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Szamos Csokoládé Iskola az általam megadott elérhetőségeimre hírlevelet és akciós ajánlatokat, tájékoztatókat küldjön. Adatvédelmi tájékoztató

Az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat elolvastam, megértettem és elfogadom. Felhasználási feltételek

Fizetendő összeg: 12 900 Ft

Csokoládé világ

Online Ajándékkártya

Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés, vagy a tortadíszítés élményével. Online Ajándékkártyánkkal az ajándékozott maga választhatja ki, hogy melyik időpontban és milyen kurzuson szeretne részt venni. A megrendelést követően azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy on-line továbbíthat. Hogyan működik a névre szóló Csokoládé Iskola Online Ajándékkártya?

Tovább

Baráti összejövetelek, céges rendezvények, - csapatépítő tréningek

Csokoládé műhelyünkben sok szeretettel várjuk céges csapatok, baráti társaságok és családok jelentkezését, aki szívesen készítenének együtt kézműves csokoládét egy valódi Csokoládé Manufaktúrában, profi Csokoládémester vezetésével.

Tovább