Kávé flip - Tea trüffel
Kezdő

Április 17. Szerda 17:00

Kávé flip - Tea trüffel Tejszínes kávékrémmel töltött tejcsokoládégolyó | Étcsokoládés teatrüffel
12 900 Ft/fő
SZAMOS GOURMET HÁZ : 1052 Budapest, Váci utca 1. +36 30 233 34 12 info@csokoladeiskola.hu
MEGTELT

Ezen a különleges csokoládé órán a kávék és teák világába utazunk két különleges receptúra elsajátításával. Kávé flip receptúránk elkészítése során kávé ízesítésű tejszínes krémmel töltött apró csokoládégolyó készül. Tejcsokoládét temperálunk, majd kiöntjük a csokoládé korpuszokat. Lágy kávés krémet készítünk, melyet a leheteltnyi csokoládé burkokba töltünk. Az édességeket mártjuk majd kakópor rüszterrel díszítjük. Tea Trüffel receptúránkon fekete teából teakivonatot készítünk melyet összedolgozzunk a csokoládéval, majd a márványasztalon megtanuljuk a krém tablírozását. Dresszírzsákkal kis rudacskákat formálunk melyeket dermedés után temperált étcsokoládéba mártunk. Ez a különleges teás édesség sok helyen Churchill szivarként vált népszerűvé. 

Részletek
A Csokoládé Iskola kezdő  kurzusa három órás.A képzés ára tartalmazza az elkészült csokoládék díszcsomagolását, bőséges kóstolót az órán készült csokoládékból, a recepteket, sós süteményeket és frissítőt, valamint minden szükséges alapanyagot, a kötény és eszközeink használatát.

A tanfolyam végén minden résztvevő kap egy névre szóló és a kurzus szintjének megfelelő Csokoládé Iskola oklevelet.

Maximum 4 fős csoportokban történik az oktatás, hogy minden tanuló a gyakorlatban sajátíthassa el a csokoládé készítés alapjait.

Elsősorban felnőtteknek ajánljuk, családok esetében 14 éves kortól, gyermekeket is szeretettel várunk.


Lemondási feltételek

A megvásárolt kurzusok nem visszaválthatóak, viszont nem is névre szólóak. Amennyiben mégsem tud jelen lenni az órán, szabadon átadhatja a tanfolyamot egy Ön által megjelölt személynek , hogy a lehetőség ne vesszen el.


Fizetési módok:

  • Bankkártya
  • Készpénz - átutalással vagy személyesen
  • PayPal
  • Ajándékkártya

 

Csokoládé világ

Online Ajándékkártya

Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés, vagy a tortadíszítés élményével. Online Ajándékkártyánkkal az ajándékozott maga választhatja ki, hogy melyik időpontban és milyen kurzuson szeretne részt venni. A megrendelést követően azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy on-line továbbíthat. Hogyan működik a névre szóló Csokoládé Iskola Online Ajándékkártya?

Tovább

Baráti összejövetelek, céges rendezvények, - csapatépítő tréningek

Csokoládé műhelyünkben sok szeretettel várjuk céges csapatok, baráti társaságok és családok jelentkezését, aki szívesen készítenének együtt kézműves csokoládét egy valódi Csokoládé Manufaktúrában, profi Csokoládémester vezetésével.

Tovább