Fagylalt
Kezdő

Július 18. Szerda 17:00

Fagylalt gyümölcs | Bourbon vanília | Belga csokoládé
12 900 Ft/fő
SZAMOS GOURMET HÁZ : 1052 Budapest, Váci utca 1. +36 30 233 34 12 info@csokoladeiskola.hu
Szabad férőhelyek száma: 5

Fagylalt Műhelyünkben a nyár folyamán egy különleges és hűsítő kurzusra invitáljuk, ahol nemes alapanyagok és eredeti Szamos receptúrákon keresztül, lépésről lépésre a gyakorlatban ismerkedhetnek meg tanulóink a klasszikus fagylaltok készítésének titkaival. A kurzus során három különböző ízvilágú kézműves fagylaltot készítünk a legkitűnőbb alapanyagok, friss gyümölcsök, belga csokoládé, Bourbon vanília felhasználásával. Először a vizes alapú fagylaltok készítésével ismerkedünk és egy frissítő gyümölcs fagylaltot készítünk a szezon legfrissebb gyümölcséből, eper, málna, vagy meggy ízekben, majd elsajátítjuk a tejes alapú fagylaltok főzési technikáit, végül egy különlegesség készül a tanulók ízlése alapján. Fagylalt Műhelyünkben egy valódi professzionális olasz fagylaltgéppel tanuljuk meg a fagyasztás lépéseit, és olyan technikákkal is megismerkedünk, mellyel otthonunkban is elkészíthetjük a fagylaltokat. A fagylaltok díszítésébe is belekóstolunk, változatos csokoládé díszeket és csipkéket készítünk. Ezután nincs más dolgunk, mint megkóstolni milyen a frissen készült fagylalt krémes íze, valamint elkápráztatni családunkat és barátainkat a megszerzett tudással. 

 

Részletek
A Csokoládé Iskola fagylalt kurzusa három órás. A képzés ára tartalmazza az elkészült fagylaltokat és azok szakszerű csomagolását, bőséges kóstolót az órán készült fagylaltokból, a Szamos vezető cukásza által összeállított recepteket, sós süteményeket és frissítőt, valamint minden szükséges alapanyagot, a kötény és eszközeink használatát.

 

A tanfolyam végén minden résztvevő kap egy névre szóló és a kurzus szintjének megfelelő Csokoládé Iskola oklevelet.

 

Maximum 5 fős csoportokban történik az oktatás, hogy minden tanuló a gyakorlatban sajátíthassa el a macaron készítés alapjait.

 

Elsősorban felnőtteknek ajánljuk, családok esetében 14 éves kortól, gyermekeket is szeretettel várunk.

 

A helyszínen a kurzus elvégzése után tanulóink 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg a szükséges eszközöket és alapanyagokat.


Lemondási feltételek

A megvásárolt kurzusok nem visszaválthatóak, viszont nem is névre szólóak. Amennyiben mégsem tud jelen lenni az órán, szabadon átadhatja a tanfolyamot egy Ön által megjelölt személynek , hogy a lehetőség ne vesszen el.


Fizetési módok:

  • Bankkártya
  • Készpénz - átutalással vagy személyesen
  • PayPal
  • Ajándékkártya

Kérjük adja meg adatait






Számlázási információk
A számla kibocsájtási kötelezettségünk miatt kérem adja meg számlázási adatait!
Kérjük minden adatot adjon meg, hogy jelentkezése sikeres legyen!

Adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Szamos Csokoládé Iskola az általam megadott elérhetőségeimre hírlevelet és akciós ajánlatokat, tájékoztatókat küldjön. Adatvédelmi tájékoztató

Fizetendő összeg: 12 900 Ft

Csokoládé világ

Online Ajándékkártya

Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés, vagy a tortadíszítés élményével. Online Ajándékkártyánkkal az ajándékozott maga választhatja ki, hogy melyik időpontban és milyen kurzuson szeretne részt venni. A megrendelést követően azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy on-line továbbíthat. Hogyan működik a névre szóló Csokoládé Iskola Online Ajándékkártya?

Tovább

Bor és csokoládé kurzus

Mi a közös a festői szépségű Béres Szőlőbirtok és a Szamos Csokoládé Műhelye között? Mindkettő hátterében egy-egy magyar családi vállalat áll, akik a maguk területének kiváló képviselői. Mindkettő a legmagasabb minőségre törekszik, és mindketten elkötelezettek a kiváló borok és csokoládék iránt. Ez a két szerelem, a bor és a csokoládé ihlette legújabb kurzusunkat, melynek során a Szamos Csokoládé Műhelyében készülő csokoládékat a Béres Szőlőbirtok tokaji boraival ízesítjük.

Tovább