Baileys
Haladó

Június 07. Péntek 17:00

Baileys Baileys | Lágy krém
15 900 Ft/fő
SZAMOS GOURMET HÁZ : 1052 Budapest, Váci utca 1. +36 30 233 34 12 info@csokoladeiskola.hu
Szabad férőhelyek száma: 1

Ezn az órán tovább kamatoztathatjuk a trüffelekről és a bonbonokról megszerzett alaptudásunkat. Az órán megismerkedünk a tökéletes karamell titkával és bővítjük az alkoholos krémekről szerzett ismereteinket, tradicionális Szamos receptúrák segítségével. Megtanuljuk a csokoládé korpusz készítését, valamint töltését. Nemes alapanyagok és prémium csokoládé felhasználásával elkészítjük Baileys karamell krémünket, majd megtöltjük vele a már elkészült csokoládé korpuszokat, amelyekből végül, egy különleges eljárás folyamán, mégsem bonbont, hanem trüffelt készítünk. Pörkölt mandulaforgáccsal díszítjük a különleges desszertet.  A Baileys haladó kurzus tökéletes folytatása mindkét kezdő alapkurzusnak, hiszen magasabb szinten folytathatjuk a bonbonokról és trüffelekről megszerzett alaptudásunkat. 

 

Részletek
Időtartam: 3 óra
A képzés alapja a gyakorlat, ezért kis létszámban, maximum 4 fős csoportokban történik az oktatás, hogy minden résztvevő biztos gyakorlati tudást szerezhessen a csokoládé készítés területén.
Elsősorban felnőtteknek ajánljuk, családok esetében 14 éves kortól, gyermekeket is szeretettel várunk.
A képzés ára tartalmazza az elkészült csokoládék díszcsomagolását, bőséges kóstolót az órán készült pralinékból, a recepteket,  sós süteményeket és frissítőt, valamint minden szükséges alapanyagot, a kötény és eszközeink használatát.
Minden résztvevő a megadott szintnek megfelelően névre szóló oklevelet kap.
A helyszínen a kurzus elvégzése után tanulóink 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg a csokoládé készítéshez szükséges eszközöket és alapanyagokat.


Lemondási feltételek

A megvásárolt kurzusok nem visszaválthatóak, viszont nem is névre szólóak. Amennyiben Ön mégsem tud jelen lenni az órán küldhet maga helyett valaki mást, hogy a lehetőség ne vesszen el.Fizetési módok

Bankkártya
Készpénz - átutalással vagy személyesen 
PayPal
Ajándékkártya

Kérjük adja meg adatait


Számlázási információk
A számla kibocsájtási kötelezettségünk miatt kérem adja meg számlázási adatait!
Kérjük minden adatot adjon meg, hogy jelentkezése sikeres legyen!

Megismertem és tudomásul vettem az adatvédelmi tájékoztató tartalmát. Hozzájárulok adataim kezeléséhez. Adatvédelmi tájékoztató

Hozzájárulok, hogy a Szamos Csokoládé Iskola részemre hírlevelet küldjön. Feliratkozom a hírlevélre. Adatvédelmi tájékoztató

Fizetendő összeg: 15 900 Ft

Csokoládé világ

Online Ajándékkártya

Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés, vagy a tortadíszítés élményével. Online Ajándékkártyánkkal az ajándékozott maga választhatja ki, hogy melyik időpontban és milyen kurzuson szeretne részt venni. A megrendelést követően azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy on-line továbbíthat. Hogyan működik a névre szóló Csokoládé Iskola Online Ajándékkártya?

Tovább

Baráti összejövetelek, céges rendezvények, - csapatépítő tréningek

Csokoládé műhelyünkben sok szeretettel várjuk céges csapatok, baráti társaságok és családok jelentkezését, aki szívesen készítenének együtt kézműves csokoládét egy valódi Csokoládé Manufaktúrában, profi Csokoládémester vezetésével.

Tovább