Baileys
Haladó

Április 18. Csütörtök 17:00

Baileys Tejcsokoládé | Baileys | Bourbon vanília
15 900 Ft/fő
SZAMOS GOURMET HÁZ : 1052 Budapest, Váci utca 1. +36 30 233 34 12 info@csokoladeiskola.hu
Szabad férőhelyek száma: 4

Ezn az órán tovább kamatoztathatjuk a trüffelekről és a bonbonokról megszerzett alaptudásunkat. Az órán megismerkedünk a tökéletes karamell titkával és bővítjük az alkoholos krémekről szerzett ismereteinket, tradicionális Szamos receptúrák segítségével. Megtanuljuk a csokoládé korpusz készítését, valamint töltését. Nemes alapanyagok és prémium csokoládé felhasználásával elkészítjük Baileys karamell krémünket, majd megtöltjük vele a már elkészült csokoládé korpuszokat, amelyekből végül, egy különleges eljárás folyamán, mégsem bonbont, hanem trüffelt készítünk. Csokoládéforgácsot készítünk és azzal díszítjük a különleges desszertet.  A Baileys haladó kurzus tökéletes folytatása mindkét kezdő alapkurzusnak, hiszen magasabb szinten folytathatjuk a bonbonokról és trüffelekről megszerzett alaptudásunkat. 

 

Részletek
Időtartam: 3 óra
A képzés alapja a gyakorlat, ezért kis létszámban, maximum 5 fős csoportokban történik az oktatás, hogy minden résztvevő biztos gyakorlati tudást szerezhessen a csokoládé készítés területén.
Elsősorban felnőtteknek ajánljuk, családok esetében 14 éves kortól, gyermekeket is szeretettel várunk.
A képzés ára tartalmazza az elkészült csokoládék díszcsomagolását, bőséges kóstolót az órán készült pralinékból, a recepteket, egy könnyű bistro ebédet vagy vacsorát, sós süteményeket és frissítőt, valamint minden szükséges alapanyagot, a kötény és eszközeink használatát.
Minden résztvevő a megadott szintnek megfelelően névre szóló oklevelet kap.
A helyszínen a kurzus elvégzése után tanulóink 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg a csokoládé készítéshez szükséges eszközöket és alapanyagokat.


Lemondási feltételek

A megvásárolt kurzusok nem visszaválthatóak, viszont nem is névre szólóak. Amennyiben Ön mégsem tud jelen lenni az órán küldhet maga helyett valaki mást, hogy a lehetőség ne vesszen el.Fizetési módok

Bankkártya
Készpénz - átutalással vagy személyesen 
PayPal
Ajándékkártya

Kérjük adja meg adatait


Számlázási információk
A számla kibocsájtási kötelezettségünk miatt kérem adja meg számlázási adatait!
Kérjük minden adatot adjon meg, hogy jelentkezése sikeres legyen!

Adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Szamos Csokoládé Iskola az általam megadott elérhetőségeimre hírlevelet és akciós ajánlatokat, tájékoztatókat küldjön. Adatvédelmi tájékoztató

Fizetendő összeg: 15 900 Ft

Csokoládé világ

Online Ajándékkártya

Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés, vagy a tortadíszítés élményével. Online Ajándékkártyánkkal az ajándékozott maga választhatja ki, hogy melyik időpontban és milyen kurzuson szeretne részt venni. A megrendelést követően azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy on-line továbbíthat. Hogyan működik a névre szóló Csokoládé Iskola Online Ajándékkártya?

Tovább

Bor és csokoládé kurzus

Mi a közös a festői szépségű Béres Szőlőbirtok és a Szamos Csokoládé Műhelye között? Mindkettő hátterében egy-egy magyar családi vállalat áll, akik a maguk területének kiváló képviselői. Mindkettő a legmagasabb minőségre törekszik, és mindketten elkötelezettek a kiváló borok és csokoládék iránt. Ez a két szerelem, a bor és a csokoládé ihlette legújabb kurzusunkat, melynek során a Szamos Csokoládé Műhelyében készülő csokoládékat a Béres Szőlőbirtok tokaji boraival ízesítjük.

Tovább