Baileys
Haladó

Április 04. Csütörtök 17:00

Baileys Lágy krém | Baileys | Bourbon vanília
15 900 Ft/fő
SZAMOS GOURMET HÁZ : 1052 Budapest, Váci utca 1. +36 30 233 34 12 info@csokoladeiskola.hu
MEGTELT

Ezn az órán tovább kamatoztathatjuk a trüffelekről és a bonbonokról megszerzett alaptudásunkat. Az órán megismerkedünk a tökéletes karamell titkával és bővítjük az alkoholos krémekről szerzett ismereteinket, tradicionális Szamos receptúrák segítségével. Megtanuljuk a csokoládé korpusz készítését, valamint töltését. Nemes alapanyagok és prémium csokoládé felhasználásával elkészítjük Baileys karamell krémünket, majd megtöltjük vele a már elkészült csokoládé korpuszokat, amelyekből végül, egy különleges eljárás folyamán, mégsem bonbont, hanem trüffelt készítünk. Csokoládéforgácsot készítünk és azzal díszítjük a különleges desszertet.  A Baileys haladó kurzus tökéletes folytatása mindkét kezdő alapkurzusnak, hiszen magasabb szinten folytathatjuk a bonbonokról és trüffelekről megszerzett alaptudásunkat. 

 

Részletek
Időtartam: 3 óra
A képzés alapja a gyakorlat, ezért kis létszámban, maximum 5 fős csoportokban történik az oktatás, hogy minden résztvevő biztos gyakorlati tudást szerezhessen a csokoládé készítés területén.
Elsősorban felnőtteknek ajánljuk, családok esetében 14 éves kortól, gyermekeket is szeretettel várunk.
A képzés ára tartalmazza az elkészült csokoládék díszcsomagolását, bőséges kóstolót az órán készült pralinékból, a recepteket, egy könnyű bistro ebédet vagy vacsorát, sós süteményeket és frissítőt, valamint minden szükséges alapanyagot, a kötény és eszközeink használatát.
Minden résztvevő a megadott szintnek megfelelően névre szóló oklevelet kap.
A helyszínen a kurzus elvégzése után tanulóink 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg a csokoládé készítéshez szükséges eszközöket és alapanyagokat.


Lemondási feltételek

A megvásárolt kurzusok nem visszaválthatóak, viszont nem is névre szólóak. Amennyiben Ön mégsem tud jelen lenni az órán küldhet maga helyett valaki mást, hogy a lehetőség ne vesszen el.Fizetési módok

Bankkártya
Készpénz - átutalással vagy személyesen 
PayPal
Ajándékkártya

Csokoládé világ

Online Ajándékkártya

Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés, vagy a tortadíszítés élményével. Online Ajándékkártyánkkal az ajándékozott maga választhatja ki, hogy melyik időpontban és milyen kurzuson szeretne részt venni. A megrendelést követően azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy on-line továbbíthat. Hogyan működik a névre szóló Csokoládé Iskola Online Ajándékkártya?

Tovább

Bor és csokoládé kurzus

Mi a közös a festői szépségű Béres Szőlőbirtok és a Szamos Csokoládé Műhelye között? Mindkettő hátterében egy-egy magyar családi vállalat áll, akik a maguk területének kiváló képviselői. Mindkettő a legmagasabb minőségre törekszik, és mindketten elkötelezettek a kiváló borok és csokoládék iránt. Ez a két szerelem, a bor és a csokoládé ihlette legújabb kurzusunkat, melynek során a Szamos Csokoládé Műhelyében készülő csokoládékat a Béres Szőlőbirtok tokaji boraival ízesítjük.

Tovább