Le Croissant
Kezdő

Május 21. Péntek 17:00

Le Croissant Klasszikus párizsi croissant | Klasszikus francia receptúra
15 900 Ft/fő
SZAMOS CAFE : 1055 Budapest, Kossuth tér 10. +36 30 233 34 12 info@csokoladeiskola.hu
MEGTELT

Klasszikus párizsi Croissant és mandulás marcipános csiga

Tanuld meg a klasszikus Francia vajas croissant elkészítését és fedezd fel a tészta megmunkálásának technikáit. Ez az óránk a francia pékműhelyek hangulatát idézi. Ebben az élvezetes három órában nemcsak az ikonikus croissant elkészítését tanítjuk meg neked,  hanem a tradicionális francia péksütemények elkészítésébe is belekóstolunk.

 

Első lépésként meggyúrjuk a croissant lelkét a vajjal hajtogatott élesztős levelestésztát és megtanuljuk a speciális tésztahajtás technikáját. Ezután a  tésztánkat kettéválasztjuk, a tészta egyik részéből croissant formázunk, a másik tészta adagból nyújtás után, egy kis csavarral és némi barackpálinkával, mandulás krémmel töltött marcipános csigát készítünk. Így az alaptésztánk kétféle felhasználását is elsajátítjuk. A receptúra kidolgozása során elsődleges szempont volt, hogy mindenki otthon is elkészíthesse ezeket az ízletes péksüteményeket.

 

 

Részletek
A Csokoládé Iskola kezdő  kurzusa három órás. A képzés ára tartalmazza az elkészült édességeket és azok díszcsomagolását, bőséges kóstolót az órán készült süteményekből, a recepteket, sós süteményeket és frissítőt, valamint minden szükséges alapanyagot, a kötény és eszközeink használatát.

A tanfolyam végén minden résztvevő kap egy névre szóló és a kurzus szintjének megfelelő Csokoládé Iskola oklevelet.

Maximum 5 fős csoportokban történik az oktatás, hogy minden tanuló a gyakorlatban sajátíthassa el a csokoládé készítés alapjait.

Elsősorban felnőtteknek ajánljuk, családok esetében 14 éves kortól, gyermekeket is szeretettel várunk.


Lemondási feltételek

A megvásárolt kurzusok nem visszaválthatóak, viszont nem is névre szólóak. Amennyiben mégsem tud jelen lenni az órán, szabadon átadhatja a tanfolyamot egy Ön által megjelölt személynek , hogy a lehetőség ne vesszen el.


Fizetési módok:

  • Bankkártya
  • Készpénz - átutalással vagy személyesen
  • PayPal
  • Ajándékkártya

A jelentkezést e-mailben azonnal, automatikusan továbbítja rendszerünk, kérjük amennyiben nem érkezik meg a visszaigazolás, ellenőrize a spam mappát.  

Csokoládé világ

Online Ajándékkártya

Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés, vagy a tortadíszítés élményével. Online Ajándékkártyánkkal az ajándékozott maga választhatja ki, hogy melyik időpontban és milyen kurzuson szeretne részt venni. A megrendelést követően azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy on-line továbbíthat. Hogyan működik a névre szóló Csokoládé Iskola Online Ajándékkártya?

Tovább

Baráti összejövetelek, céges rendezvények, - csapatépítő tréningek

A csapatépítés alkalmával minden résztvevő saját kezűleg készítheti el a kézműves bonbonjait a Szamos Csokoládémestere vezetésével, melynek része a bonbon öntés, temperálás, a krémkészítés és töltés. A csokoládémester rövid előadást tart a műhelyről, az eszközökről és arról, melyek a „fogásai” a csokoládé temperálásának. Ezután a résztvevők maguk készítenek el a lágy krémmel töltött bonbonokat, melyekből természetesen szabadon kóstolhatnak, és az elkészült összes csokoládét ajándékként dísztobozban hazavihetik. A csapatépítés kiegészíthető ebéd vagy vacsora ajánlatunkkal, illetve különböző italcsomagokkal. A karácsonyi időszakban ünnepi menüt, forralt bort és puncsot is választhatnak vendégeink a csapatépítés részeként. A program elérhető angol és magyar nyelven egyaránt!

Tovább