Ganache krémbonbon
Kezdő

Január 23. Szombat 15:00

Ganache krémbonbon Sós karamell | Citromos málna
15 900 Ft/fő
SZAMOS CAFE : 1055 Budapest, Kossuth tér 10. +36 30 233 34 12 info@csokoladeiskola.hu
MEGTELT

A ganache selymesen lágy csokoládékrémet jelent, melynek fő összetevői a csokoládé és a tejszín. Elárulhatjuk, hogy minden csokoládékészítőnek saját, titkos ganache receptúrája van, így mi is megalkottuk a Szamos különleges ízvilágát. Sós karamell és selymesen lágy citromos málna ganache készítésén keresztül merülünk bele a krémbonbonok titkaiba. Megtanuljuk, hogyan lesz tökéletes állagú a ganache krémünk és az összetevők pontos arányát. Miután megfőztük a krémeket, formába öntjük és visszahűtés után apró kockákra vágjuk. Ezután megtanuljuk, hogyan kell fehércsokoládét temperálni és bemártjuk a csokoládéba az édességeket. Egy izgalmas díszítési technikába is belekóstolunk. A csokoládéval bevont finom krémek tetejére színes virágdísztés kerül, melyhez egy különleges mintákal átitatott fóliát használunk. Miután a csokoládé megdermedt eltávolítjuk a fóliát, de a minta már a krémbonbonunkat díszíti. Színes, vidám és  igazán különleges óra. Kezdő és haladó csokoládézóknak egyaránt ajánljuk.

 

Részletek
A Csokoládé Iskola kezdő  kurzusa három órás.A képzés ára tartalmazza az elkészült csokoládék díszcsomagolását, bőséges kóstolót az órán készült pralinékból, a recepteket, sós süteményeket és frissítőt, valamint minden szükséges alapanyagot, a kötény és eszközeink használatát.

A tanfolyam végén minden résztvevő kap egy névre szóló és a kurzus szintjének megfelelő Csokoládé Iskola oklevelet.

Maximum 5 fős csoportokban történik az oktatás, hogy minden tanuló a gyakorlatban sajátíthassa el a csokoládé készítés alapjait.

Elsősorban felnőtteknek ajánljuk, családok esetében 14 éves kortól, gyermekeket is szeretettel várunk.


Lemondási feltételek

A megvásárolt kurzusok nem visszaválthatóak, viszont nem is névre szólóak. Amennyiben mégsem tud jelen lenni az órán, szabadon átadhatja a tanfolyamot egy Ön által megjelölt személynek , hogy a lehetőség ne vesszen el.


Fizetési módok:

  • Bankkártya
  • Készpénz - átutalással vagy személyesen
  • PayPal
  • Ajándékkártya

A jelentkezést e-mailben azonnal, automatikusan továbbítja rendszerünk, kérjük amennyiben nem érkezik meg a visszaigazolás, ellenőrize a spam mappát.  

 

Csokoládé világ

Online Ajándékkártya

Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés, vagy a tortadíszítés élményével. Online Ajándékkártyánkkal az ajándékozott maga választhatja ki, hogy melyik időpontban és milyen kurzuson szeretne részt venni. A megrendelést követően azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy on-line továbbíthat. Hogyan működik a névre szóló Csokoládé Iskola Online Ajándékkártya?

Tovább

Baráti összejövetelek, céges rendezvények, - csapatépítő tréningek

A csapatépítés alkalmával minden résztvevő saját kezűleg készítheti el a kézműves bonbonjait a Szamos Csokoládémestere vezetésével, melynek része a bonbon öntés, temperálás, a krémkészítés és töltés. A csokoládémester rövid előadást tart a műhelyről, az eszközökről és arról, melyek a „fogásai” a csokoládé temperálásának. Ezután a résztvevők maguk készítenek el a lágy krémmel töltött bonbonokat, melyekből természetesen szabadon kóstolhatnak, és az elkészült összes csokoládét ajándékként dísztobozban hazavihetik. A csapatépítés kiegészíthető ebéd vagy vacsora ajánlatunkkal, illetve különböző italcsomagokkal. A karácsonyi időszakban ünnepi menüt, forralt bort és puncsot is választhatnak vendégeink a csapatépítés részeként. A program elérhető angol és magyar nyelven egyaránt!

Tovább