Csokoládé Tarte
Kezdő

Január 07. Kedd 17:00

Csokoládé Tarte 70%-os étcsokoládé | Meringue | Mandulaliszttel készült tarte tészta
15 900 Ft/fő
SZAMOS CAFE : 1055 Budapest, Kossuth tér 10. +36 30 233 34 12 info@csokoladeiskola.hu
MEGTELT

Mandulalisztel készült tarte tészta, 70%-os étcsokoládé, meringue

Ezen az órán egy rövid ideig Párizsba érezhetjük magunkat . Megtanuljuk a tökéletes csokoládé tart elkészítésének titkait, elmerülünk a süteménykészítés folyamatában, megalkotjuk az édességek elegáns, francia díszítését. Az elkészült édességek amilyen gyönyörűek, olyan finomak!

 Az órán az alapoktól készítjük el a tarte tésztánkat, egy mandulalisztel készült omlós sablé tésztát állítunk össze. Az alaprecept elsajátítása után a tésztát pihentetjük, nyújtjuk és tart gyűrűbe helyezzük. Amíg a tészta sül, elkészítjük a 70%-os étcsokoládéval készült klasszikus tart töltelékrémünket melybe egy kis csavarral kakaóbab töret is kerül. Miután az édességeket megtöltöttük, megtanuljuk a meringue hab elkészítését, különböző méretű és formájú habcsókokat formázunk habzsák segítségével, majd elsajátítjuk a „zsebsárkánnyal” való díszítés technikáit.

 

Részletek
A Csokoládé Iskola kezdő  kurzusa három órás. A képzés ára tartalmazza az elkészült édességeket és azok  díszcsomagolását, bőséges kóstolót az órán készült süteményekből, a recepteket, sós süteményeket és frissítőt, valamint minden szükséges alapanyagot, a kötény és eszközeink használatát.

A tanfolyam végén minden résztvevő kap egy névre szóló és a kurzus szintjének megfelelő Csokoládé Iskola oklevelet.

Maximum 5 fős csoportokban történik az oktatás, hogy minden tanuló a gyakorlatban sajátíthassa el a csokoládé készítés alapjait.

Elsősorban felnőtteknek ajánljuk, családok esetében 14 éves kortól, gyermekeket is szeretettel várunk.


Lemondási feltételek

A megvásárolt kurzusok nem visszaválthatóak, viszont nem is névre szólóak. Amennyiben mégsem tud jelen lenni az órán, szabadon átadhatja a tanfolyamot egy Ön által megjelölt személynek , hogy a lehetőség ne vesszen el.


Fizetési módok:

  • Bankkártya
  • Készpénz - átutalással vagy személyesen
  • PayPal
  • Ajándékkártya

Csokoládé világ

Online Ajándékkártya

Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés, vagy a tortadíszítés élményével. Online Ajándékkártyánkkal az ajándékozott maga választhatja ki, hogy melyik időpontban és milyen kurzuson szeretne részt venni. A megrendelést követően azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy on-line továbbíthat. Hogyan működik a névre szóló Csokoládé Iskola Online Ajándékkártya?

Tovább

Baráti összejövetelek, céges rendezvények, - csapatépítő tréningek

A csapatépítés alkalmával minden résztvevő saját kezűleg készítheti el a kézműves bonbonjait a Szamos Csokoládémestere vezetésével, melynek része a bonbon öntés, temperálás, a krémkészítés és töltés. A csokoládémester rövid előadást tart a műhelyről, az eszközökről és arról, melyek a „fogásai” a csokoládé temperálásának. Ezután a résztvevők maguk készítenek el a lágy krémmel töltött bonbonokat, melyekből természetesen szabadon kóstolhatnak, és az elkészült összes csokoládét ajándékként dísztobozban hazavihetik. A csapatépítés kiegészíthető ebéd vagy vacsora ajánlatunkkal, illetve különböző italcsomagokkal. A karácsonyi időszakban ünnepi menüt, forralt bort és puncsot is választhatnak vendégeink a csapatépítés részeként. A program elérhető angol és magyar nyelven egyaránt!

Tovább