Bonbon öntés
Kezdő

November 16. Szombat 10:00

Bonbon öntés Étcsokoládé | Tejcsokoládé | Marcipán
12 900 Ft/fő
SZAMOS CAFE : 1055 Budapest, Kossuth tér 10. +36 30 233 34 12 info@csokoladeiskola.hu
Szabad férőhelyek száma: 1

Ezen az órán a töltött csokoládé bonbonok elkészítésének alapjaival ismerkedünk meg, eredeti Szamos receptúra alapján. Megtanuljuk mi a temperálás, hogyan lesz fényes és roppanós a csokoládé, mindenki a gyakorlatban ismerkedhet meg a márványlapon való temperálás technikájával. Mindenki maga öntheti ki olvasztott és temperált csokoládéból a profi csokoládémesterek által használt formát, amely egy különleges élmény. A finom és stílusos apró mesterművekhez kétféle alapkrémet készítünk, egy pálinkával lazított  marcipánkrémet és egy csokoládés krémet. Csokoládémesterünk segítségével megtöltjük azokkal a kiöntött formát. Temperált csokoládéval zárjuk le a desszerteket, azaz talpaljuk, majd dermesztés után kiütjük a formából a pralinénkat. Ezután már csak meg kell kóstolnunk milyen a frissen készült roppanós bonbon íze.

 

 

 

Részletek
A Csokoládé Iskola kezdő  kurzusa három órás.A képzés ára tartalmazza az elkészült csokoládék díszcsomagolását, bőséges kóstolót az órán készült pralinékból, a recepteket, sós süteményeket és frissítőt, valamint minden szükséges alapanyagot, a kötény és eszközeink használatát.

A tanfolyam végén minden résztvevő kap egy névre szóló és a kurzus szintjének megfelelő Csokoládé Iskola oklevelet.

Maximum 5 fős csoportokban történik az oktatás, hogy minden tanuló a gyakorlatban sajátíthassa el a csokoládé készítés alapjait.

Elsősorban felnőtteknek ajánljuk, családok esetében 14 éves kortól, gyermekeket is szeretettel várunk.

A helyszínen a kurzus elvégzése után tanulóink 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg a csokoládé készítéshez szükséges eszközöket és alapanyagokat.


Lemondási feltételek

A megvásárolt kurzusok nem visszaválthatóak, viszont nem is névre szólóak. Amennyiben mégsem tud jelen lenni az órán, szabadon átadhatja a tanfolyamot egy Ön által megjelölt személynek , hogy a lehetőség ne vesszen el.


Fizetési módok:

  • Bankkártya
  • Készpénz - átutalással vagy személyesen
  • PayPal
  • Ajándékkártya

Kérjük adja meg adatait






Számlázási információk
A számla kibocsájtási kötelezettségünk miatt kérem adja meg számlázási adatait!
Kérjük minden adatot adjon meg, hogy jelentkezése sikeres legyen!

Megismertem és tudomásul vettem az adatvédelmi tájékoztató tartalmát. Hozzájárulok adataim kezeléséhez. Adatvédelmi tájékoztató

Hozzájárulok, hogy a Szamos Csokoládé Iskola részemre hírlevelet küldjön. Feliratkozom a hírlevélre. Adatvédelmi tájékoztató

Fizetendő összeg: 12 900 Ft

Csokoládé világ

Online Ajándékkártya

Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés, vagy a tortadíszítés élményével. Online Ajándékkártyánkkal az ajándékozott maga választhatja ki, hogy melyik időpontban és milyen kurzuson szeretne részt venni. A megrendelést követően azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy on-line továbbíthat. Hogyan működik a névre szóló Csokoládé Iskola Online Ajándékkártya?

Tovább

Baráti összejövetelek, céges rendezvények, - csapatépítő tréningek

A csapatépítés alkalmával minden résztvevő saját kezűleg készítheti el a kézműves bonbonjait a Szamos Csokoládémestere vezetésével, melynek része a bonbon öntés, temperálás, a krémkészítés és töltés. A csokoládémester rövid előadást tart a műhelyről, az eszközökről és arról, melyek a „fogásai” a csokoládé temperálásának. Ezután a résztvevők maguk készítenek el a lágy krémmel töltött bonbonokat, melyekből természetesen szabadon kóstolhatnak, és az elkészült összes csokoládét ajándékként dísztobozban hazavihetik. A csapatépítés kiegészíthető ebéd vagy vacsora ajánlatunkkal, illetve különböző italcsomagokkal. A karácsonyi időszakban ünnepi menüt, forralt bort és puncsot is választhatnak vendégeink a csapatépítés részeként. A program elérhető angol és magyar nyelven egyaránt!

Tovább