Klasszikus francia receptúra, vajjal hajtogatott levelestészta, mouslin krém.
A franciák legendás krémese, egyike a leglátványosabb süteményeknek, amely szó szerint ezer lapocskát jelent. Valódi élmény ezeknek a csodaszép édességeknek a megalkotása, az igazi Mille-feuille krémes, habkönnyű, roppanós és gyönyörű.
Az órán az első lépéstől az utolsóig megtanítjuk a vajjal hajtogatott levelestészta elkészítését, amely desszertünk lelke. Az alaptészta elkészítése után, mesterünk a gyakorlatban tanítja meg a tészta hajtásokat. A tésztát porcukron vékonyra nyújtjuk és kisütjük. A sütés után zsebsárkány segítségével kerülnek a vékony karamell lapok a rétegek közé. Miután a lapok elkészültek, mouslin krémet készítünk, melyet vajjal finomítunk, végül habzsák használatával a lapok közé töltünk. A változatos díszítéshez is kapunk ötleteket cukrászmesterünktől. A klasszikus Mille-feuille recept odafigyelést és szakértelmet igényel, melyet óránkon lépésről lépésre a gyakorlatban sajátíthatnak el tanulóink.
A jelentkezés visszaigazolását, azonnal, automatikusan továbbítja rendszerünk, kérjük amennyiben nem érkezik meg a levél, ellenőrize a spam mappát.
Részletek
A Csokoládé Iskola haladó kurzusa három órás. A képzés ára tartalmazza az elkészült édességeket és azok díszcsomagolását, bőséges kóstolót az órán készült süteményekből, a recepteket, sós süteményeket és frissítőt, valamint minden szükséges alapanyagot, a kötény és eszközeink használatát.
A tanfolyam végén minden résztvevő kap egy névre szóló és a kurzus szintjének megfelelő Csokoládé Iskola oklevelet.
Maximum 5 fős csoportokban történik az oktatás, hogy minden tanuló a gyakorlatban sajátíthassa el a csokoládé készítés alapjait.
Elsősorban felnőtteknek ajánljuk, családok esetében 14 éves kortól, gyermekeket is szeretettel várunk.
Lemondási feltételek
A megvásárolt kurzusok nem visszaválthatóak, viszont nem is névre szólóak. Amennyiben mégsem tud jelen lenni az órán, szabadon átadhatja a tanfolyamot egy Ön által megjelölt személynek , hogy a lehetőség ne vesszen el.
Fizetési módok:
Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés, vagy a tortadíszítés élményével. Online Ajándékkártyánkkal az ajándékozott maga választhatja ki, hogy melyik időpontban és milyen kurzuson szeretne részt venni. A megrendelést követően azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy on-line továbbíthat.
Hogyan működik a névre szóló Csokoládé Iskola Online Ajándékkártya?
Tovább
A csapatépítés alkalmával minden résztvevő saját kezűleg készítheti el a kézműves bonbonjait a Szamos Csokoládémestere vezetésével, melynek része a bonbon öntés, temperálás, a krémkészítés és töltés. A csokoládémester rövid előadást tart a műhelyről, az eszközökről és arról, melyek a „fogásai” a csokoládé temperálásának. Ezután a résztvevők maguk készítenek el a lágy krémmel
töltött bonbonokat, melyekből természetesen szabadon kóstolhatnak, és az elkészült összes csokoládét ajándékként dísztobozban hazavihetik.
A csapatépítés kiegészíthető ebéd vagy vacsora ajánlatunkkal, illetve különböző italcsomagokkal. A karácsonyi időszakban ünnepi menüt, forralt bort és puncsot is választhatnak vendégeink a csapatépítés részeként. A program elérhető angol és magyar nyelven egyaránt!
Tovább