Mille-feuille
Haladó

Március 10. Szerda 15:00

Mille-feuille Vajjal hajtogatott leveles tészta | Klasszikus francia receptúra
18900 Ft/fő
SZAMOS CAFE : 1055 Budapest, Kossuth tér 10. +36 30 233 34 12 info@csokoladeiskola.hu
Szabad férőhelyek száma: 4

Klasszikus francia receptúra, vajjal hajtogatott levelestészta, mouslin krém.

A franciák legendás krémese, egyike a leglátványosabb süteményeknek, amely szó szerint ezer lapocskát jelent. Valódi élmény ezeknek a csodaszép édességeknek a megalkotása, az igazi Mille-feuille krémes, habkönnyű, roppanós és gyönyörű.

 Az órán az első lépéstől az utolsóig megtanítjuk a vajjal hajtogatott levelestészta elkészítését, amely desszertünk lelke. Az alaptészta elkészítése után, mesterünk a gyakorlatban tanítja meg a tészta hajtásokat. A tésztát porcukron vékonyra nyújtjuk és kisütjük. A sütés után zsebsárkány segítségével kerülnek a vékony karamell lapok a rétegek közé. Miután a lapok elkészültek, mouslin krémet készítünk, melyet vajjal finomítunk, végül habzsák használatával a lapok közé töltünk. A változatos díszítéshez is kapunk ötleteket cukrászmesterünktől. A klasszikus Mille-feuille recept odafigyelést és szakértelmet igényel, melyet óránkon lépésről lépésre a gyakorlatban sajátíthatnak el tanulóink. 

 

A jelentkezés visszaigazolását, azonnal, automatikusan továbbítja rendszerünk, kérjük amennyiben nem érkezik meg a levél, ellenőrize a spam mappát.   

 

Részletek
A Csokoládé Iskola  haladó kurzusa három órás. A képzés ára tartalmazza az elkészült édességeket és azok  díszcsomagolását, bőséges kóstolót az órán készült süteményekből, a recepteket, sós süteményeket és frissítőt, valamint minden szükséges alapanyagot, a kötény és eszközeink használatát.

A tanfolyam végén minden résztvevő kap egy névre szóló és a kurzus szintjének megfelelő Csokoládé Iskola oklevelet.

Maximum 5 fős csoportokban történik az oktatás, hogy minden tanuló a gyakorlatban sajátíthassa el a csokoládé készítés alapjait.

Elsősorban felnőtteknek ajánljuk, családok esetében 14 éves kortól, gyermekeket is szeretettel várunk.


Lemondási feltételek

A megvásárolt kurzusok nem visszaválthatóak, viszont nem is névre szólóak. Amennyiben mégsem tud jelen lenni az órán, szabadon átadhatja a tanfolyamot egy Ön által megjelölt személynek , hogy a lehetőség ne vesszen el.


Fizetési módok:

  • Bankkártya
  • Készpénz - átutalással vagy személyesen
  • PayPal
  • Ajándékkártya

Kérjük adja meg adatait


Számlázási információk
A számla kibocsájtási kötelezettségünk miatt kérem adja meg számlázási adatait!
Kérjük minden adatot adjon meg, hogy jelentkezése sikeres legyen!

Megismertem és tudomásul vettem az adatvédelmi tájékoztató tartalmát. Hozzájárulok adataim kezeléséhez. Adatvédelmi tájékoztató

Hozzájárulok, hogy a Szamos Csokoládé Iskola részemre hírlevelet küldjön. Feliratkozom a hírlevélre. Adatvédelmi tájékoztató

Fizetendő összeg: 18900 Ft

Csokoládé világ

Online Ajándékkártya

Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés, vagy a tortadíszítés élményével. Online Ajándékkártyánkkal az ajándékozott maga választhatja ki, hogy melyik időpontban és milyen kurzuson szeretne részt venni. A megrendelést követően azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy on-line továbbíthat. Hogyan működik a névre szóló Csokoládé Iskola Online Ajándékkártya?

Tovább

Baráti összejövetelek, céges rendezvények, - csapatépítő tréningek

A csapatépítés alkalmával minden résztvevő saját kezűleg készítheti el a kézműves bonbonjait a Szamos Csokoládémestere vezetésével, melynek része a bonbon öntés, temperálás, a krémkészítés és töltés. A csokoládémester rövid előadást tart a műhelyről, az eszközökről és arról, melyek a „fogásai” a csokoládé temperálásának. Ezután a résztvevők maguk készítenek el a lágy krémmel töltött bonbonokat, melyekből természetesen szabadon kóstolhatnak, és az elkészült összes csokoládét ajándékként dísztobozban hazavihetik. A csapatépítés kiegészíthető ebéd vagy vacsora ajánlatunkkal, illetve különböző italcsomagokkal. A karácsonyi időszakban ünnepi menüt, forralt bort és puncsot is választhatnak vendégeink a csapatépítés részeként. A program elérhető angol és magyar nyelven egyaránt!

Tovább