Csurgatott torta - Csokoládé
Haladó

Május 08. Kedd 17:00

Csurgatott torta - Csokoládé Csokoládé díszek | Csokoládé tükörmáz | Naked torta
14 900 Ft/fő
SZAMOS CAFE : 1055 Budapest, Kossuth tér 10. +36 30 233 34 12 info@csokoladeiskola.hu
MEGTELT

Meztelen torta (naked torta) borítás nélkül, csokoládé tükörmáz, csokoládé díszek.

Ezen az igazán kreatív kurzuson rendkívül népszerű a csurgatott torták díszítési technikáival ismerkedünk, melyek egyszerre vagányak és elegánsak. Megtanuljuk a gyakorlatban, hogyan készül a tökéletes piskóta valamint elsajátítjuk a könnyed, tejszínes krém elkészítését, csokoládé ganache ízben. Cukrászmesterünk vezetésével összeállítjuk a tortánkat, lépésről lépésre a gyakorlatban. Miután a tortánk összeállt megalkotjuk a csorgatott tortánk lelkét a fényes és csillogó csokoládé tükörmázat. Különböző díszítő eszközökkel és azok használatával ismerkedünk, ötletes csokoládé díszeket készítünk, majd kreativitásunk és egyéni ízlésünk szerint dekoráljuk a tortánkat.

A három órás kurzus alatt a következőket tanítjuk meg Neked:

Hogyan kell összeállítani a tortát, Hogyan kell elkészíteni a piskótát és a krémeket, Hogyan készül a fényes csokoládé tükörmáz, Hogyan készíts látványos csokoládé díszeket, Milyen arányokat kell figyelembe venni a torta díszítésénél, hogy szemet gyönyörködtető legyen a végeredmény, Megtanítjuk a különböző tortadíszítő eszközök használatát

Részletek
A Csokoládé Iskola haladó torta  kurzusa három órás. A képzés ára tartalmazza az elkészült édességek díszcsomagolását, bőséges kóstolót az órán készült süteményekből, a recepteket, sós süteményeket és frissítőt, valamint minden szükséges alapanyagot, a kötény és eszközeink használatát. Az óra nem igényel előképzettséget. 

A tanfolyam végén minden résztvevő kap egy névre szóló és a kurzus szintjének megfelelő Csokoládé Iskola oklevelet.

Maximum 5 fős csoportokban történik az oktatás, hogy minden tanuló a gyakorlatban sajátíthassa el a torta dekorálás lépéseit.

Elsősorban felnőtteknek ajánljuk, családok esetében 14 éves kortól, gyermekeket is szeretettel várunk.

A helyszínen a kurzus elvégzése után tanulóink 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg a csokoládé készítéshez szükséges eszközöket és alapanyagokat.

Lemondási feltételek

A megvásárolt kurzusok nem visszaválthatóak, viszont nem is névre szólóak. Amennyiben mégsem tud jelen lenni az órán, szabadon átadhatja a tanfolyamot egy Ön által megjelölt személynek , hogy a lehetőség ne vesszen el.

Fizetési módok:

  • Bankkártya
  • Készpénz - átutalással vagy személyesen
  • PayPal
  • Ajándékkártya (haladó szint) 

 

 


 

 

Csokoládé világ

Online Ajándékkártya

Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés, vagy a tortadíszítés élményével. Online Ajándékkártyánkkal az ajándékozott maga választhatja ki, hogy melyik időpontban és milyen kurzuson szeretne részt venni. A megrendelést követően azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy on-line továbbíthat. Hogyan működik a névre szóló Csokoládé Iskola Online Ajándékkártya?

Tovább

Bor és csokoládé kurzus

Mi a közös a festői szépségű Béres Szőlőbirtok és a Szamos Csokoládé Műhelye között? Mindkettő hátterében egy-egy magyar családi vállalat áll, akik a maguk területének kiváló képviselői. Mindkettő a legmagasabb minőségre törekszik, és mindketten elkötelezettek a kiváló borok és csokoládék iránt. Ez a két szerelem, a bor és a csokoládé ihlette legújabb kurzusunkat, melynek során a Szamos Csokoládé Műhelyében készülő csokoládékat a Béres Szőlőbirtok tokaji boraival ízesítjük.

Tovább