Csurgatott torta - Áfonya
Haladó

Május 13. Vasárnap 14:00

Csurgatott torta - Áfonya gyümölcsös tükörmáz | Vajkrém fondant borítás | Áfonya
14 900 Ft/fő
SZAMOS CAFE : 1055 Budapest, Kossuth tér 10. +36 30 233 34 12 info@csokoladeiskola.hu
Szabad férőhelyek száma: 1

Vajkrém fondant borítás, gyümölcsös tükörmáz

Ezen az igazán kreatív kurzuson rendkívül népszerű a csurgatott torták díszítési technikáival ismerkedünk, melyek egyszerre vagányak és elegánsak. Megtanuljuk a gyakorlatban, hogyan készül a tökéletes piskóta valamint elsajátítjuk a könnyed, gyümölcsös tejszínes krém elkészítését, áfonya ganache ízben. Cukrászmesterünk vezetésével összeállítjuk a tortánkat, lépésről lépésre a gyakorlatban. Elkészítjük a vajkrém fondant borítást és megtanuljuk a torta tökéletes burkolását. Miután a tortánk összeállt megalkotjuk a csorgatott tortánk lelkét a fényes és csillogó gyümölcsös tükörmázat. Különböző díszítő eszközökkel és azok használatával ismerkedünk, majd kreativitásunk és egyéni ízlésünk szerint dekoráljuk a tortánkat.

 A három órás kurzus alatt a következőket tanítjuk meg Neked:

Hogyan kell összeállítani a tortát, Hogyan kell elkészíteni a piskótát és a krémeket, Hogyan készül a vajkrém fondant és a fényes gyümölcsös tükörmáz bevonat, Milyen arányokat kell figyelembe venni a torta díszítésénél, hogy szemet gyönyörködtető legyen a végeredmény, Megtanítjuk a különböző tortadíszítő eszközök használatát

Részletek
A Csokoládé Iskola haladó torta  kurzusa három órás. A képzés ára tartalmazza az elkészült édességek díszcsomagolását, bőséges kóstolót az órán készült süteményekből, a recepteket, sós süteményeket és frissítőt, valamint minden szükséges alapanyagot, a kötény és eszközeink használatát. Az óra nem igényel előképzettséget. 

A tanfolyam végén minden résztvevő kap egy névre szóló és a kurzus szintjének megfelelő Csokoládé Iskola oklevelet.

Maximum 5 fős csoportokban történik az oktatás, hogy minden tanuló a gyakorlatban sajátíthassa el a torta dekorálás lépéseit.

Elsősorban felnőtteknek ajánljuk, családok esetében 14 éves kortól, gyermekeket is szeretettel várunk.

A helyszínen a kurzus elvégzése után tanulóink 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg a csokoládé készítéshez szükséges eszközöket és alapanyagokat.


Lemondási feltételek

A megvásárolt kurzusok nem visszaválthatóak, viszont nem is névre szólóak. Amennyiben mégsem tud jelen lenni az órán, szabadon átadhatja a tanfolyamot egy Ön által megjelölt személynek , hogy a lehetőség ne vesszen el.


Fizetési módok:

  • Bankkártya
  • Készpénz - átutalással vagy személyesen
  • PayPal
  • Ajándékkártya (haladó szint) 

 

 

Kérjük adja meg adatait






Számlázási információk
A számla kibocsájtási kötelezettségünk miatt kérem adja meg számlázási adatait!
Kérjük minden adatot adjon meg, hogy jelentkezése sikeres legyen!

Adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Szamos Csokoládé Iskola az általam megadott elérhetőségeimre hírlevelet és akciós ajánlatokat, tájékoztatókat küldjön. Adatvédelmi tájékoztató

Fizetendő összeg: 14 900 Ft

Csokoládé világ

Online Ajándékkártya

Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés, vagy a tortadíszítés élményével. Online Ajándékkártyánkkal az ajándékozott maga választhatja ki, hogy melyik időpontban és milyen kurzuson szeretne részt venni. A megrendelést követően azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy on-line továbbíthat. Hogyan működik a névre szóló Csokoládé Iskola Online Ajándékkártya?

Tovább

Bor és csokoládé kurzus

Mi a közös a festői szépségű Béres Szőlőbirtok és a Szamos Csokoládé Műhelye között? Mindkettő hátterében egy-egy magyar családi vállalat áll, akik a maguk területének kiváló képviselői. Mindkettő a legmagasabb minőségre törekszik, és mindketten elkötelezettek a kiváló borok és csokoládék iránt. Ez a két szerelem, a bor és a csokoládé ihlette legújabb kurzusunkat, melynek során a Szamos Csokoládé Műhelyében készülő csokoládékat a Béres Szőlőbirtok tokaji boraival ízesítjük.

Tovább