Mini Cukrász – Gasztrotábor
gyerek

Augusztus 03. Hétfő 09:00

Mini Cukrász – Gasztrotábor Hétfőtől péntekig 9.00-16.00 óráig
59000 Ft/fő
SZAMOS CAFE : 1055 Budapest, Kossuth tér 10. +36 30 233 34 12 info@csokoladeiskola.hu
Szabad férőhelyek száma: 2

A Mini Cukrász - Gasztrotábor egy  felejthetetlen kulináris élmény 7-14 év közötti gyerekeknek, tele sütéssel-főzéssel, csapatjátékkal, piknikezéssel és vidámsággal. A tábor ideje alatt a gyerekek betekintést nyerhetnek egy profi cukrász és csokoládéműhely működésébe. A kis cukrászmesterek, szakképzett oktatók/profi cukrászok segítségével, játékos formában tanulják meg az édességek elkészítését. Egy egész héten át ismerkednek a csokoládé öntéssel, a francia cukrászattal és a nagymama receptjeivel. A gyerekek maguk készítik el a finom kézműves csokoládékat és süteményeket, elsajátítják az alapvető konyhai műveleteket, sokat tanulnak az összetevőkről és azok felhasználásáról. A program során csokoládét és bonbont öntünk, díszítünk tortát, készítünk fagylaltot és nyalókát, sütünk macaront, pogácsát és francia péksüteményeket, tanulunk csokitörténetet és persze sokat játszunk, kóstolunk és vetélkedünk. A gyerekekhez minden nap vendégcukrász érkezik, így valódi profiktól tanulhatják meg a cukrászmesterség titkait. A program nagyon sokszínű, ezért lányokat és fiúkat egyaránt várunk. 

 

A gasztrotábor hetente indul, hétfőtől péntekig 9.00-től 16.00 óráig. A program magába foglal napi háromszori étkezést, egy meleg ebéddel. A gyerekek minden nap megkapják a recepteket és az elkészült finomságokat hazavihetik magukkal. A tábor zárásaként a kis cukrászok névre szóló oklevelet kapnak és egy ajándékkönyvet, melybe cukrászaink minden kis diáknak személyes üzenetet írnak. 

Maximum létszám 12 fő.

Kedvezmény: Két vagy több gyermek együttes jelentkezése esetén 10% kedvezményt biztosítunk a program teljes díjából. A kedvezmény igénybevételéhez kérjük a jelentkezésnél válassza a „készpénz”  fizetési módot, így kizárólag a 10%-al csökkentett díjat szükséges befizetnie (átutalással, vagy személyesen) a visszaigazoló levélben leírtak szerint.

Ajándékkártya: Amennyiben ajándékkártyával rendelkezik (Csokoládé Iskola Ajándékkártya - felnőtt vagy gyermek kurzusra szóló) ezt a jelentkezés során beszámítjuk. A kedvezmény igénybevételéhez kérjük a jelentkezésnél válassza a „készpénz”  fizetési módot és a megjegyzés rovatba írja be a felhasználni kívánt Ajándékkártya kódját, így kizárólag az Ajándékkártya összegével csökkentett díjat szükséges befizetnie (átutalással, vagy személyesen).

Korcsoport: Kérjük a jelentkezésnél a gyermek/gyermekek neve mellett tüntesse fel az életkorukat. A gyerekekkel egyszerre több cukrászmester és oktató foglalkozik, így amennyiben szükséges a  gyerekeket kor és tapasztalat szerint csapatokra osztjuk.

Ételtolerancia: Kérjük, amennyiben gyermekének ételérzékenysége/ételallergiája van, a jelentkezésnél a megjegyzés rovatba tüntesse fel, nagyon köszönjük!

Higiénia: A gyermekek egészségének megőrzése érdekében mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a magas szintű higiéniás szabályok betartására, a jelenlegi helyzetben fokozott óvintézkedésekkel igyekszünk megteremteni a lehető legbiztonságosabb higiéniás feltételeket.

 Éljünk át közösen egy édes élményt!

 Fizetési módok:

  • Bankkártya
  • Készpénz - átutalással vagy személyesen
  • PayPal
  • Ajándékkártya

A jelentkezést e-mailben azonnal, automatikusan továbbítja rendszerünk, kérjük amennyiben nem érkezik meg a visszaigazolás, ellenőrize a spam mappát.  

Kérjük adja meg adatait


Számlázási információk
A számla kibocsájtási kötelezettségünk miatt kérem adja meg számlázási adatait!
Kérjük minden adatot adjon meg, hogy jelentkezése sikeres legyen!

Megismertem és tudomásul vettem az adatvédelmi tájékoztató tartalmát. Hozzájárulok adataim kezeléséhez. Adatvédelmi tájékoztató

Hozzájárulok, hogy a Szamos Csokoládé Iskola részemre hírlevelet küldjön. Feliratkozom a hírlevélre. Adatvédelmi tájékoztató

Fizetendő összeg: 59000 Ft

Csokoládé világ

Online Ajándékkártya

Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés, vagy a tortadíszítés élményével. Online Ajándékkártyánkkal az ajándékozott maga választhatja ki, hogy melyik időpontban és milyen kurzuson szeretne részt venni. A megrendelést követően azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy on-line továbbíthat. Hogyan működik a névre szóló Csokoládé Iskola Online Ajándékkártya?

Tovább

Baráti összejövetelek, céges rendezvények, - csapatépítő tréningek

A csapatépítés alkalmával minden résztvevő saját kezűleg készítheti el a kézműves bonbonjait a Szamos Csokoládémestere vezetésével, melynek része a bonbon öntés, temperálás, a krémkészítés és töltés. A csokoládémester rövid előadást tart a műhelyről, az eszközökről és arról, melyek a „fogásai” a csokoládé temperálásának. Ezután a résztvevők maguk készítenek el a lágy krémmel töltött bonbonokat, melyekből természetesen szabadon kóstolhatnak, és az elkészült összes csokoládét ajándékként dísztobozban hazavihetik. A csapatépítés kiegészíthető ebéd vagy vacsora ajánlatunkkal, illetve különböző italcsomagokkal. A karácsonyi időszakban ünnepi menüt, forralt bort és puncsot is választhatnak vendégeink a csapatépítés részeként. A program elérhető angol és magyar nyelven egyaránt!

Tovább