Mini Cukrász – Gasztrotábor
gyerek

Július 20. Hétfő 09:00

Mini Cukrász – Gasztrotábor Hétfőtől péntekig 9.00-16.00 óráig
59000 Ft/fő
SZAMOS CAFE : 1055 Budapest, Kossuth tér 10. +36 30 233 34 12 info@csokoladeiskola.hu
MEGTELT

A Mini Cukrász - Gasztrotábor egy  felejthetetlen kulináris élmény 7-14 év közötti gyerekeknek, tele sütéssel-főzéssel, csapatjátékkal, piknikezéssel és vidámsággal. A tábor ideje alatt a gyerekek betekintést nyerhetnek egy profi cukrász és csokoládéműhely működésébe. A kis cukrászmesterek, szakképzett oktatók/profi cukrászok segítségével, játékos formában tanulják meg az édességek elkészítését. Egy egész héten át ismerkednek a csokoládé öntéssel, a francia cukrászattal és a nagymama receptjeivel. A gyerekek maguk készítik el a finom kézműves csokoládékat és süteményeket, elsajátítják az alapvető konyhai műveleteket, sokat tanulnak az összetevőkről és azok felhasználásáról. A program során csokoládét és bonbont öntünk, díszítünk tortát, készítünk fagylaltot és nyalókát, sütünk macaront, pogácsát és francia péksüteményeket, tanulunk csokitörténetet és persze sokat játszunk, kóstolunk és vetélkedünk. A gyerekekhez minden nap vendégcukrász érkezik, így valódi profiktól tanulhatják meg a cukrászmesterség titkait. A program nagyon sokszínű, ezért lányokat és fiúkat egyaránt várunk. 

 

A gasztrotábor hetente indul, hétfőtől péntekig 9.00-től 16.00 óráig. A program magába foglal napi háromszori étkezést, egy meleg ebéddel. A gyerekek minden nap megkapják a recepteket és az elkészült finomságokat hazavihetik magukkal. A tábor zárásaként a kis cukrászok névre szóló oklevelet kapnak és egy ajándékkönyvet, melybe cukrászaink minden kis diáknak személyes üzenetet írnak. 

Maximum létszám 12 fő.

Kedvezmény: Két vagy több gyermek együttes jelentkezése esetén 10% kedvezményt biztosítunk a program teljes díjából. A kedvezmény igénybevételéhez kérjük a jelentkezésnél válassza a „készpénz”  fizetési módot, így kizárólag a 10%-al csökkentett díjat szükséges befizetnie (átutalással, vagy személyesen) a visszaigazoló levélben leírtak szerint.

Ajándékkártya: Amennyiben ajándékkártyával rendelkezik (Csokoládé Iskola Ajándékkártya - felnőtt vagy gyermek kurzusra szóló) ezt a jelentkezés során beszámítjuk. A kedvezmény igénybevételéhez kérjük a jelentkezésnél válassza a „készpénz”  fizetési módot és a megjegyzés rovatba írja be a felhasználni kívánt Ajándékkártya kódját, így kizárólag az Ajándékkártya összegével csökkentett díjat szükséges befizetnie (átutalással, vagy személyesen).

Korcsoport: Kérjük a jelentkezésnél a gyermek/gyermekek neve mellett tüntesse fel az életkorukat. A gyerekekkel egyszerre több cukrászmester és oktató foglalkozik, így amennyiben szükséges a  gyerekeket kor és tapasztalat szerint csapatokra osztjuk.

Ételtolerancia: Kérjük, amennyiben gyermekének ételérzékenysége/ételallergiája van, a jelentkezésnél a megjegyzés rovatba tüntesse fel, nagyon köszönjük!

Higiénia: A gyermekek egészségének megőrzése érdekében mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a magas szintű higiéniás szabályok betartására, a jelenlegi helyzetben fokozott óvintézkedésekkel igyekszünk megteremteni a lehető legbiztonságosabb higiéniás feltételeket.

 Éljünk át közösen egy édes élményt!

 Fizetési módok:

  • Bankkártya
  • Készpénz - átutalással vagy személyesen
  • PayPal
  • Ajándékkártya

A jelentkezést e-mailben azonnal, automatikusan továbbítja rendszerünk, kérjük amennyiben nem érkezik meg a visszaigazolás, ellenőrize a spam mappát.  

Csokoládé világ

Online Ajándékkártya

Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés, vagy a tortadíszítés élményével. Online Ajándékkártyánkkal az ajándékozott maga választhatja ki, hogy melyik időpontban és milyen kurzuson szeretne részt venni. A megrendelést követően azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy on-line továbbíthat. Hogyan működik a névre szóló Csokoládé Iskola Online Ajándékkártya?

Tovább

Baráti összejövetelek, céges rendezvények, - csapatépítő tréningek

A csapatépítés alkalmával minden résztvevő saját kezűleg készítheti el a kézműves bonbonjait a Szamos Csokoládémestere vezetésével, melynek része a bonbon öntés, temperálás, a krémkészítés és töltés. A csokoládémester rövid előadást tart a műhelyről, az eszközökről és arról, melyek a „fogásai” a csokoládé temperálásának. Ezután a résztvevők maguk készítenek el a lágy krémmel töltött bonbonokat, melyekből természetesen szabadon kóstolhatnak, és az elkészült összes csokoládét ajándékként dísztobozban hazavihetik. A csapatépítés kiegészíthető ebéd vagy vacsora ajánlatunkkal, illetve különböző italcsomagokkal. A karácsonyi időszakban ünnepi menüt, forralt bort és puncsot is választhatnak vendégeink a csapatépítés részeként. A program elérhető angol és magyar nyelven egyaránt!

Tovább