Szaloncukor Felnőtt, Kezdő Kurzus

Egy igazán különleges téli kurzusra invitáljuk, hiszen ezen az órán minden tanuló közel fél kilogramm kézműves szaloncukrot készít és öltöztet díszcsomagolásba saját kezűleg. Különböző ízesítésű marciánmasszák készítésével és formázásával ismerkedünk, olyan változatos ízvilágú töltelékeket öntünk formába mint a diómarcipán, kókuszmarcipán, narancsmarcipán, epermarcipán, mandulamarcipán és pisztáciamarcipán. Mindenki a gyakorlatban sajátítja el hogyan kell csokoládét temperálni, hiszen ettől lesz az étcsokoládé bevonat roppanós és fényes. Ezután belemártjuk a lágy temperált csokoládéba az ízletes töltelékeket és végül mindenki saját kezűleg csomagolja tradicionális Szamos díszcsomagolásba a különleges édességet. Ezután nincs mád dolgunk, mint Karácsonykor megörvendeztetni a finom édességgel családunkat és szeretteinket.

RÉSZLETEK

Részletek
Időtartam: 3 óra
A képzés alapja a gyakorlat, ezért kis létszámban, maximum 5 fős csoportokban történik az oktatás, hogy minden résztvevő biztos gyakorlati tudást szerezhessen a csokoládé készítés területén.
Elsősorban felnőtteknek ajánljuk, családok esetében 14 éves kortól, gyermekeket is szeretettel várunk.
A képzés ára tartalmazza az elkészült csokoládék díszcsomagolását, bőséges kóstolót az órán készült pralinékból, a recepteket,  sós süteményeket és frissítőt, valamint minden szükséges alapanyagot, a kötény és eszközeink használatát.
Minden résztvevő a megadott szintnek megfelelően névre szóló oklevelet kap.

Lemondási feltételek

A megvásárolt kurzusok nem visszaválthatóak, viszont nem is névre szólóak. Amennyiben Ön mégsem tud jelen lenni az órán küldhet maga helyett valaki mást, hogy a lehetőség ne vesszen el.

Fizetési módok

Bankkártya
Készpénz - átutalással vagy személyesen 
PayPal
Ajándékkártya