Kurzusok
2020. December
Kezdő
05. Szombat 10:00
Szaloncukor
Kezdő
05. Szombat 10:00
Zselés szaloncukor
Kezdő
05. Szombat 15:00
Bejgli
Kezdő
06. Vasárnap 10:00
Bejgli
Kezdő
06. Vasárnap 15:00
Bonbon öntés
Kezdő
08. Kedd 15:00
Zselés szaloncukor
Kezdő
09. Szerda 15:00
Szaloncukor
Kezdő
11. Péntek 10:00
Bejgli
Kezdő
12. Szombat 10:00
Bejgli
Kezdő
12. Szombat 14:00
Macaron
Kezdő
12. Szombat 14:00
Bonbon öntés
Kezdő
13. Vasárnap 10:00
Le Croissant
Kezdő
13. Vasárnap 14:00
Szaloncukor
Kezdő
14. Hétfő 15:00
Bejgli
Kezdő
17. Csütörtök 15:00
Zselés szaloncukor
Kezdő
18. Péntek 14:00
Bonbon öntés
Kezdő
20. Vasárnap 10:00
Bejgli
Kezdő
20. Vasárnap 15:00
Szaloncukor
Kezdő
21. Hétfő 15:00
Bejgli
Kezdő
22. Kedd 15:00
Zselés szaloncukor
Kezdő
23. Szerda 15:00
Bejgli
Kezdő
28. Hétfő 15:00
Bonbon öntés
Kezdő
29. Kedd 15:00
Macaron
Kezdő
30. Szerda 15:00
Le Croissant
2021. Január
Kezdő
04. Hétfő 15:00
Bonbon öntés
Kezdő
05. Kedd 15:00
Ganache krémbonbon
Kezdő
09. Szombat 10:00
Le Croissant
Kezdő
09. Szombat 15:00
Isler
Kezdő
10. Vasárnap 10:00
Festett bonbonok
Kezdő
10. Vasárnap 15:00
Macaron
Kezdő
11. Hétfő 15:00
Trüffel órák
Kezdő
12. Kedd 15:00
Francia briós
Kezdő
14. Csütörtök 15:00
Tortadíszítés
Haladó
16. Szombat 10:00
Mille-feuille
Kezdő
16. Szombat 15:00
Bonbon öntés

Csokoládé világ

Online Ajándékkártya

Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés, vagy a tortadíszítés élményével. Online Ajándékkártyánkkal az ajándékozott maga választhatja ki, hogy melyik időpontban és milyen kurzuson szeretne részt venni. A megrendelést követően azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy on-line továbbíthat. Hogyan működik a névre szóló Csokoládé Iskola Online Ajándékkártya?

Tovább

Baráti összejövetelek, céges rendezvények, - csapatépítő tréningek

A csapatépítés alkalmával minden résztvevő saját kezűleg készítheti el a kézműves bonbonjait a Szamos Csokoládémestere vezetésével, melynek része a bonbon öntés, temperálás, a krémkészítés és töltés. A csokoládémester rövid előadást tart a műhelyről, az eszközökről és arról, melyek a „fogásai” a csokoládé temperálásának. Ezután a résztvevők maguk készítenek el a lágy krémmel töltött bonbonokat, melyekből természetesen szabadon kóstolhatnak, és az elkészült összes csokoládét ajándékként dísztobozban hazavihetik. A csapatépítés kiegészíthető ebéd vagy vacsora ajánlatunkkal, illetve különböző italcsomagokkal. A karácsonyi időszakban ünnepi menüt, forralt bort és puncsot is választhatnak vendégeink a csapatépítés részeként. A program elérhető angol és magyar nyelven egyaránt!

Tovább