Kurzusok
2020. Augusztus
Kezdő
11. Kedd 17:00
Macaron
Kezdő
13. Csütörtök 17:00
Bonbon öntés
Kezdő
14. Péntek 17:00
Bonbon öntés
Kezdő
16. Vasárnap 10:00
Isler
gyerek
16. Vasárnap 14:00
Csokisuli gyerekeknek
Kezdő
17. Hétfő 17:00
Fagylalt
Kezdő
18. Kedd 17:00
Macaron
Kezdő
19. Szerda 17:00
Bonbon öntés
Kezdő
20. Csütörtök 10:00
Csokisuli gyerekeknek
gyerek
24. Hétfő 09:00
Mini Cukrász – Gasztrotábor
Kezdő
24. Hétfő 17:00
Francia briós
Kezdő
25. Kedd 17:00
Macaron
Kezdő
26. Szerda 17:00
Fagylalt
Kezdő
27. Csütörtök 17:00
Gourmet pogácsák
Kezdő
28. Péntek 17:00
Bonbon öntés
Haladó
29. Szombat 10:00
Mille-feuille
Kezdő
29. Szombat 15:00
Le Croissant
Kezdő
30. Vasárnap 10:00
Ganache krémbonbon
Kezdő
30. Vasárnap 14:00
Fagylalt
Kezdő
31. Hétfő 17:00
Macaron
2020. Szeptember
Kezdő
01. Kedd 17:00
Macaron
Kezdő
02. Szerda 17:00
Bonbon öntés
Kezdő
03. Csütörtök 17:00
Le Croissant
Kezdő
04. Péntek 17:00
Festett bonbonok
Kezdő
05. Szombat 10:00
Gourmet pogácsák
Kezdő
05. Szombat 14:00
Csokisuli gyerekeknek
Kezdő
06. Vasárnap 10:00
Fagylalt
Kezdő
06. Vasárnap 14:00
Macaron

Csokoládé világ

Online Ajándékkártya

Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés, vagy a tortadíszítés élményével. Online Ajándékkártyánkkal az ajándékozott maga választhatja ki, hogy melyik időpontban és milyen kurzuson szeretne részt venni. A megrendelést követően azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy on-line továbbíthat. Hogyan működik a névre szóló Csokoládé Iskola Online Ajándékkártya?

Tovább

Baráti összejövetelek, céges rendezvények, - csapatépítő tréningek

A csapatépítés alkalmával minden résztvevő saját kezűleg készítheti el a kézműves bonbonjait a Szamos Csokoládémestere vezetésével, melynek része a bonbon öntés, temperálás, a krémkészítés és töltés. A csokoládémester rövid előadást tart a műhelyről, az eszközökről és arról, melyek a „fogásai” a csokoládé temperálásának. Ezután a résztvevők maguk készítenek el a lágy krémmel töltött bonbonokat, melyekből természetesen szabadon kóstolhatnak, és az elkészült összes csokoládét ajándékként dísztobozban hazavihetik. A csapatépítés kiegészíthető ebéd vagy vacsora ajánlatunkkal, illetve különböző italcsomagokkal. A karácsonyi időszakban ünnepi menüt, forralt bort és puncsot is választhatnak vendégeink a csapatépítés részeként. A program elérhető angol és magyar nyelven egyaránt!

Tovább