Kurzusok
2020. Július
Kezdő
16. Csütörtök 17:00
Bonbon öntés
Kezdő
17. Péntek 17:00
Tortadíszítés
Kezdő
18. Szombat 10:00
Le Croissant
Kezdő
18. Szombat 15:00
Gourmet pogácsák
Kezdő
19. Vasárnap 10:00
Bonbon öntés
Kezdő
19. Vasárnap 14:00
Macaron
gyerek
20. Hétfő 09:00
Mini Cukrász – Gasztrotábor
Kezdő
22. Szerda 17:00
Fagylalt
Kezdő
23. Csütörtök 17:00
Isler
Kezdő
26. Vasárnap 10:00
Francia briós
Kezdő
26. Vasárnap 15:00
Macaron
gyerek
27. Hétfő 09:00
Mini Cukrász – Gasztrotábor
Kezdő
28. Kedd 17:00
Tortadíszítés
Kezdő
31. Péntek 17:00
Fagylalt
2020. Augusztus
Kezdő
02. Vasárnap 10:00
Fagylalt
gyerek
02. Vasárnap 14:00
Ruby Csoki Nyalóka
gyerek
03. Hétfő 09:00
Mini Cukrász – Gasztrotábor
Kezdő
05. Szerda 17:00
Macaron
Kezdő
07. Péntek 17:00
Festett bonbonok
Kezdő
08. Szombat 10:00
Le Croissant
Kezdő
08. Szombat 15:00
Gourmet pogácsák
gyerek
10. Hétfő 09:00
Mini Cukrász – Gasztrotábor
Kezdő
14. Péntek 17:00
Bonbon öntés
Kezdő
16. Vasárnap 10:00
Isler
gyerek
16. Vasárnap 14:00
Csokisuli gyerekeknek
Kezdő
17. Hétfő 17:00
Fagylalt
Kezdő
18. Kedd 17:00
Macaron
Kezdő
19. Szerda 17:00
Bonbon öntés
Kezdő
24. Hétfő 17:00
Francia briós
Kezdő
26. Szerda 17:00
Fagylalt
Kezdő
27. Csütörtök 17:00
Gourmet pogácsák
Kezdő
31. Hétfő 17:00
Macaron

Csokoládé világ

Online Ajándékkártya

Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés, vagy a tortadíszítés élményével. Online Ajándékkártyánkkal az ajándékozott maga választhatja ki, hogy melyik időpontban és milyen kurzuson szeretne részt venni. A megrendelést követően azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy on-line továbbíthat. Hogyan működik a névre szóló Csokoládé Iskola Online Ajándékkártya?

Tovább

Baráti összejövetelek, céges rendezvények, - csapatépítő tréningek

A csapatépítés alkalmával minden résztvevő saját kezűleg készítheti el a kézműves bonbonjait a Szamos Csokoládémestere vezetésével, melynek része a bonbon öntés, temperálás, a krémkészítés és töltés. A csokoládémester rövid előadást tart a műhelyről, az eszközökről és arról, melyek a „fogásai” a csokoládé temperálásának. Ezután a résztvevők maguk készítenek el a lágy krémmel töltött bonbonokat, melyekből természetesen szabadon kóstolhatnak, és az elkészült összes csokoládét ajándékként dísztobozban hazavihetik. A csapatépítés kiegészíthető ebéd vagy vacsora ajánlatunkkal, illetve különböző italcsomagokkal. A karácsonyi időszakban ünnepi menüt, forralt bort és puncsot is választhatnak vendégeink a csapatépítés részeként. A program elérhető angol és magyar nyelven egyaránt!

Tovább