Kurzusok
2020. Február
Kezdő
27. Csütörtök 17:00
Trüffel órák
Kezdő
27. Csütörtök 17:00
Le Croissant
Kezdő
28. Péntek 17:00
Tortadíszítés
Kezdő
28. Péntek 17:00
Le Croissant
Kezdő
29. Szombat 10:00
Konyakmeggy
Kezdő
29. Szombat 10:00
Macaron
Kezdő
29. Szombat 14:00
Ganache krémbonbon
Haladó
29. Szombat 15:00
Mille-feuille
2020. Március
Kezdő
01. Vasárnap 10:00
Le Croissant
Kezdő
01. Vasárnap 15:00
Macaron
Kezdő
02. Hétfő 17:00
Trüffel órák
Kezdő
02. Hétfő 17:00
Le Croissant
Kezdő
03. Kedd 17:00
Bonbon öntés
Kezdő
03. Kedd 17:00
Macaron
Kezdő
04. Szerda 17:00
Táblás csokoládé
Kezdő
05. Csütörtök 17:00
Kávé flip - Tea trüffel
Kezdő
05. Csütörtök 17:00
Macaron
Kezdő
06. Péntek 17:00
Oreo Trüffel
Kezdő
07. Szombat 10:00
Ruby Bonbon
gyerek
07. Szombat 14:00
Csokisuli gyerekeknek
Kezdő
08. Vasárnap 10:00
Le Croissant
Kezdő
08. Vasárnap 15:00
Macaron
Kezdő
09. Hétfő 17:00
Konyakmeggy
Kezdő
09. Hétfő 17:00
Csokoládé Tarte
Kezdő
10. Kedd 17:00
Ganache krémbonbon
Kezdő
11. Szerda 17:00
Bonbon öntés
Kezdő
12. Csütörtök 17:00
Tortadíszítés
Kezdő
13. Péntek 17:00
Macaron
Kezdő
13. Péntek 17:00
Táblás csokoládé
Kezdő
14. Szombat 10:00
Bonbon öntés
gyerek
14. Szombat 14:00
Csokisuli gyerekeknek

Csokoládé világ

Online Ajándékkártya

Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés, vagy a tortadíszítés élményével. Online Ajándékkártyánkkal az ajándékozott maga választhatja ki, hogy melyik időpontban és milyen kurzuson szeretne részt venni. A megrendelést követően azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy on-line továbbíthat. Hogyan működik a névre szóló Csokoládé Iskola Online Ajándékkártya?

Tovább

Baráti összejövetelek, céges rendezvények, - csapatépítő tréningek

A csapatépítés alkalmával minden résztvevő saját kezűleg készítheti el a kézműves bonbonjait a Szamos Csokoládémestere vezetésével, melynek része a bonbon öntés, temperálás, a krémkészítés és töltés. A csokoládémester rövid előadást tart a műhelyről, az eszközökről és arról, melyek a „fogásai” a csokoládé temperálásának. Ezután a résztvevők maguk készítenek el a lágy krémmel töltött bonbonokat, melyekből természetesen szabadon kóstolhatnak, és az elkészült összes csokoládét ajándékként dísztobozban hazavihetik. A csapatépítés kiegészíthető ebéd vagy vacsora ajánlatunkkal, illetve különböző italcsomagokkal. A karácsonyi időszakban ünnepi menüt, forralt bort és puncsot is választhatnak vendégeink a csapatépítés részeként. A program elérhető angol és magyar nyelven egyaránt!

Tovább