Kurzusok
2021. Május
Kezdő
18. Kedd 17:00
Csokoládé Tarte
Kezdő
19. Szerda 17:00
Macaron
Kezdő
20. Csütörtök 17:00
Festett bonbonok
Kezdő
21. Péntek 17:00
Le Croissant
Kezdő
22. Szombat 10:00
Fagylalt
Kezdő
22. Szombat 15:00
Tortadíszítés
Kezdő
23. Vasárnap 10:00
Macaron
gyerek
23. Vasárnap 15:00
Ruby Csoki Nyalóka
Kezdő
25. Kedd 17:00
Macaron
Kezdő
28. Péntek 17:00
Fagylalt
Kezdő
31. Hétfő 17:00
Bonbon öntés
2021. Június
Kezdő
14. Hétfő 09:00
Mini Cukrász – Gasztrotábor - Kezdő
Haladó
21. Hétfő 09:00
Mini Cukrász – Gasztrotábor - Haladó
Kezdő
28. Hétfő 09:00
Mini Cukrász – Gasztrotábor - Kezdő
2021. Július
Haladó
05. Hétfő 09:00
Mini Cukrász – Gasztrotábor - Haladó
Haladó
12. Hétfő 09:00
Mini Cukrász – Gasztrotábor - Haladó
Kezdő
19. Hétfő 09:00
Mini Cukrász – Gasztrotábor - Kezdő
Kezdő
26. Hétfő 09:00
Mini Cukrász – Gasztrotábor - Kezdő
2021. Augusztus
Haladó
02. Hétfő 09:00
Mini Cukrász – Gasztrotábor - Haladó
Haladó
09. Hétfő 09:00
Mini Cukrász – Gasztrotábor - Haladó
Haladó
23. Hétfő 09:00
Mini Cukrász – Gasztrotábor - Haladó

Csokoládé világ

Online Ajándékkártya

Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés, vagy a tortadíszítés élményével. Online Ajándékkártyánkkal az ajándékozott maga választhatja ki, hogy melyik időpontban és milyen kurzuson szeretne részt venni. A megrendelést követően azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy on-line továbbíthat. Hogyan működik a névre szóló Csokoládé Iskola Online Ajándékkártya?

Tovább

Baráti összejövetelek, céges rendezvények, - csapatépítő tréningek

A csapatépítés alkalmával minden résztvevő saját kezűleg készítheti el a kézműves bonbonjait a Szamos Csokoládémestere vezetésével, melynek része a bonbon öntés, temperálás, a krémkészítés és töltés. A csokoládémester rövid előadást tart a műhelyről, az eszközökről és arról, melyek a „fogásai” a csokoládé temperálásának. Ezután a résztvevők maguk készítenek el a lágy krémmel töltött bonbonokat, melyekből természetesen szabadon kóstolhatnak, és az elkészült összes csokoládét ajándékként dísztobozban hazavihetik. A csapatépítés kiegészíthető ebéd vagy vacsora ajánlatunkkal, illetve különböző italcsomagokkal. A karácsonyi időszakban ünnepi menüt, forralt bort és puncsot is választhatnak vendégeink a csapatépítés részeként. A program elérhető angol és magyar nyelven egyaránt!

Tovább