Információ bankkártyás fizetéshez


Fizetési információ Bankkártyás fizetés esetén

Elfogadó neve: Vanília Cukrász Kft.
Cégjegyzékszám: 01-09-728921
Adószám: 13314107-2-41
Számlavezető bank neve, címe: UniCredit Bank Hungary Zrt.; 1054 Budapest, Szabadság tér 5-6.

Az online fizetési mód választásával a kifizetést szerződött partnerünk, UniCredit Bank Hungary Zrt. 1054 Budapest, Szabadság tér 5-6. virtuális POS szolgáltatásának igénybevételével tudja kezdeményezni.

A Fogyasztó panasza esetén igénybe veheti az Uniós online vitarendezési platformot. A platform igénybe vétele egy egyszerű regisztrációt igényel az Európai Bizottság rendszerében, ide kattintva. Ezt követően pedig bejelentkezés után nyújthatja be panaszát a fogyasztó az online honlapon keresztül, amelynek címe: http://ec.europa.eu/odr  


A fizetés bármely Bank által kibocsátott VISA és Mastercard dombornyomott kártyák használatával, valamint a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően - VISA elektron, Maestro, V PAY, Mastercard electronic kártyákkal és internetes fizetésre kibocsátott kártyák használatával tudja kezdeményezni.


A fizetés a bankkártyaszám, a kártya lejárati dátuma, valamint a kártya hátoldalán található 3 jegyű ellenőrző kód megadásával és a "Fizetem" gomb megnyomásával történik.


A sikeres tranzakció megvalósulása után, legfeljebb 25 percen belül a rendszer véglegesíti foglalását, erről Önt a megadott e-mail címen értesítjük. Amennyiben a bankkártyás fizetési tranzakció valamilyen oknál fogva meghiúsul, arról és annak részletes tranzakciós adatairól is e-mailben tájékoztatjuk. 


A sikertelen fizetési tranzakció után Önnek - amíg ki nem lép az aktuális ablakból - lehetősége van újra próbálkozni (ellenőrizze, hogy nem gépelt-e félre egy számot, hogy bankszámláján van-e elég rendelkezésre álló összeg, érvényes-e a kártyája, megadta-e az ellenőrző kódot stb), vagy más fizetési módot is választhat. Ha kilép az ablakból, akkor a későbbiekben ugyanezt a foglalást már nem lesz lehetősége kifizetni, a foglalási és fizetési folyamatot újra kell kezdenie.

Adatvédelmi információ

A kártyainformációk, különállóan az UniCredit Bank Hungary Zrt. által üzemeltetett oldalon kerülnek megadásra, a bankkártya adatokat kizárólag az UniCredit Bank Hungary Zrt. kaphatja meg. Az Ön személyes adatainak védelmében a vásárlás alatt és után, arról semmilyen adat nem kerül harmadik fél birtokába. Az Ön által megadott egyéb vásárlással, szolgáltatással kapcsolatos adatok kizárólag a Vanília Cukrász Kft. birtokában maradnak.

Fizetési információ PayPal fizetés esetén

Ha van PayPal fiókja, jogosult azzal is szolgáltatásaink kifizetésére. A PayPal fizetési oldalán állítsa be a PayPal fizetési módot és a gombra kattintva indítsa a fizetést. Sikeres fizetés után megtörténik a jóváírás, elindul a megrendelésének feldolgozása. További információ a PayPal-ról

Csokoládé világ

Online Ajándékkártya

Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés, vagy a tortadíszítés élményével. Online Ajándékkártyánkkal az ajándékozott maga választhatja ki, hogy melyik időpontban és milyen kurzuson szeretne részt venni. A megrendelést követően azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy on-line továbbíthat. Hogyan működik a névre szóló Csokoládé Iskola Online Ajándékkártya?

Tovább

Baráti összejövetelek, céges rendezvények, - csapatépítő tréningek

A csapatépítés alkalmával minden résztvevő saját kezűleg készítheti el a kézműves bonbonjait a Szamos Csokoládémestere vezetésével, melynek része a bonbon öntés, temperálás, a krémkészítés és töltés. A csokoládémester rövid előadást tart a műhelyről, az eszközökről és arról, melyek a „fogásai” a csokoládé temperálásának. Ezután a résztvevők maguk készítenek el a lágy krémmel töltött bonbonokat, melyekből természetesen szabadon kóstolhatnak, és az elkészült összes csokoládét ajándékként dísztobozban hazavihetik. A csapatépítés kiegészíthető ebéd vagy vacsora ajánlatunkkal, illetve különböző italcsomagokkal. A karácsonyi időszakban ünnepi menüt, forralt bort és puncsot is választhatnak vendégeink a csapatépítés részeként. A program elérhető angol és magyar nyelven egyaránt!

Tovább