Csokimesterek

Ismerje meg csokimestereinket

Andor

Nagyon kicsi volt, amikor eldöntötte, hogy csokoládékészítéssel szeretne foglalkozni, már gyermekkorában elvarázsolta az édességek világa. Huszonkét éve erősiti a Szamos csapatát, cukrásztanulóként kezdte, tizenhat éve csokoládémester, hat éve oktatja a lelkes diákokat a csokisuliban. Ezalatt a hat év alatt több ezer diák tanult meg bonbont önteni az ő kezei alatt. Büszkeség, hogy néhányan tanulóink közül már saját csokoládé manufaktúrát alapítottak. Az iskola szakmai vezetője és lelke, a tanulók bármikor bizalommal fordulhatnak hozzá. Hitvallása, hogy a csokoládéval csak úgy lehet dolgozni ha az ember a szívét lelkét beleadja, ehhez persze gyakorlat kell, fegyelem és figyelem tisztában kell lenni a technológiával és a kémiával. A csokoládé számára szerelem.

 


Csokoládé világ

Online Ajándékkártya

Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés, vagy a tortadíszítés élményével. Online Ajándékkártyánkkal az ajándékozott maga választhatja ki, hogy melyik időpontban és milyen kurzuson szeretne részt venni. A megrendelést követően azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy on-line továbbíthat. Hogyan működik a névre szóló Csokoládé Iskola Online Ajándékkártya?

Tovább

Baráti összejövetelek, céges rendezvények, - csapatépítő tréningek

Csokoládé műhelyünkben sok szeretettel várjuk céges csapatok, baráti társaságok és családok jelentkezését, aki szívesen készítenének együtt kézműves csokoládét egy valódi Csokoládé Manufaktúrában, profi Csokoládémester vezetésével.

Tovább