Csokoládé Világ
September 20.

Design torta kurzus


Haladó tortadíszítés óránkon megismerkedünk a tortakrémek főzésével, a krémek kezelésével, táblázásával és a tökéletes krémtöltés fogásaival. Tovább bővítjük a marcipán kezelésével kapcsolatos ismereteinket, különböző módszerekkel fantáziánk szerint színezzük és formázzuk a díszítéshez használt marcipánt. Haladó habzsák technikákkal ismerkedünk, csipkék, rácsok, kagylók mintázásával tehetjük próbára kézügyességünket. Az saját kezűleg betöltött négyszögletű tortácskákat bevonjuk a színezett marcipánnal, majd belekóstolunk a figuraformázásba, masnit, pöttyöket és pillangót formázva díszítjük fel tortánkat.

A finom és munkaigényes alkotói munka közben ismerjük meg a felhasznált anyagok összes tulajdonságát.

Csokoládé világ

Online Ajándékkártya

Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés, vagy a tortadíszítés élményével. Online Ajándékkártyánkkal az ajándékozott maga választhatja ki, hogy melyik időpontban és milyen kurzuson szeretne részt venni. A megrendelést követően azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy on-line továbbíthat. Hogyan működik a névre szóló Csokoládé Iskola Online Ajándékkártya?

Tovább

Baráti összejövetelek, céges rendezvények, - csapatépítő tréningek

Csokoládé műhelyünkben sok szeretettel várjuk céges csapatok, baráti társaságok és családok jelentkezését, aki szívesen készítenének együtt kézműves csokoládét egy valódi Csokoládé Manufaktúrában, profi Csokoládémester vezetésével.

Tovább