Csokoládé Világ
February 19.

Csokoládé Szerelem – Valentin napi játék


A Szamos Csokoládé Iskola tökéletes helyszíne lehet egy kedves meglepetés elkészítésének szerelmünk számára. A kurzusokon minden gasztronómia iránt érdeklődőt szívesen várunk, akik szeretnének megismerkedni a bonbonöntés, pralinékészítés vagy éppen a tortadíszítés különböző fogásaival.

Köszönjük, hogy az EC magazinnal közös nyereményjátékunkra ennyien jelentkeztetek!

A játék nyertesei: Ortutay Nóra és Futásné Somosi Mariann

Gratulálunk!

 

 

Kérjük a nyerteseket elérhetőségeink valamelyikén vegyék fel velünk a kapcsolatot, hogy a nyereménnyel kapcsolatos részleteket egyeztethessük:

info@csokoladeiskola.hu

+36 30 233 3412 

 

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT
Csokoládé Szerelem játék

A szolgáltatás hivatalos leírása
A játék online applikációban futó online nyereményjáték (továbbiakban: Játék), amely nem a Facebook szervezésésben történik.

I. A játék időtartama
A játék 2013. január 16-tól, 2013. február 14-ig tart. Sorsolás 2013. február 15-én, 9 órakor, algoritmus (random.org) segítségével történik, amely biztosítja a véletlenszerűséget. A sorsolás nyilvános, a sorsolás helye Flagrans-2001 Kft., székhelye 1152 Budapest, Kinizsi utca 126.

II. Lebonyolító:
Szamos Csokoládé Iskola, Legyél egy napra modell!, Valóra Vált Álom és Esküvő Classic Magazin

III. Játék leírása:
A játékban kizárólag devizabelföldi, magyar állampolgárságú, magyarországi lakcímmel rendelkező, 18. életévét betöltött természetes személyek vehetnek részt (továbbiakban: Játékos). A nyertes nevét a www.eskuvoclassic.hu , www.csokoladeiskola.hu oldalakon tesszük közzé.

A játékos lájkolja a játékban résztvevő oldlak facebook oldalát.

IV. Nyeremény
A sorsolás során 2 db játékos kerül kisorsolásra.
Nyeremény: 1-1 db Szamos Csokoládé Iskola részvételt, amelyet a Legyél egy napra modell! csapata egy fotózás keretén belül meg is örökít és a 2013/2-EC magazin oldalain is megjelenik. 
A nyeremény akkor érvényes, ha a nyertes az e-mailre válaszolva megküldi a szervezőknek a teljes nevét, születési dátumát, telefonszámát, címét és adószámát. Amennyiben a kért adatokat nem küldi meg, a szervező fenntartja a jogot, hogy pótnyerteseket sorsoljon. A nyeremény készpénzre nem váltható, át nem ruházható. A nyereményt a Szamos Csokoládé Iskola biztosítja a nyerteseknek.

V. Nyeremények átvétele
Szamos Csokoládé Iskola

Csokoládé világ

Online Ajándékkártya

Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés, vagy a tortadíszítés élményével. Online Ajándékkártyánkkal az ajándékozott maga választhatja ki, hogy melyik időpontban és milyen kurzuson szeretne részt venni. A megrendelést követően azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy on-line továbbíthat. Hogyan működik a névre szóló Csokoládé Iskola Online Ajándékkártya?

Tovább

Baráti összejövetelek, céges rendezvények, - csapatépítő tréningek

A csapatépítés alkalmával minden résztvevő saját kezűleg készítheti el a kézműves bonbonjait a Szamos Csokoládémestere vezetésével, melynek része a bonbon öntés, temperálás, a krémkészítés és töltés. A csokoládémester rövid előadást tart a műhelyről, az eszközökről és arról, melyek a „fogásai” a csokoládé temperálásának. Ezután a résztvevők maguk készítenek el a lágy krémmel töltött bonbonokat, melyekből természetesen szabadon kóstolhatnak, és az elkészült összes csokoládét ajándékként dísztobozban hazavihetik. A csapatépítés kiegészíthető ebéd vagy vacsora ajánlatunkkal, illetve különböző italcsomagokkal. A karácsonyi időszakban ünnepi menüt, forralt bort és puncsot is választhatnak vendégeink a csapatépítés részeként. A program elérhető angol és magyar nyelven egyaránt!

Tovább