Csokoládé Világ
May 05.

Baráti összejövetelek, céges rendezvények, - csapatépítő tréningek


Csokoládé műhelyünkben sok szeretettel várjuk céges csapatok, baráti társaságok és családok jelentkezését, aki szívesen készítenének együtt kézműves csokoládét egy valódi Csokoládé Manufaktúrában, profi Csokoládémester vezetésével.

Csokoládé csapatépítés

A csapatépítés alkalmával minden résztvevő saját kezűleg készítheti el a kézműves bonbonjait a Szamos Csokoládémestere vezetésével, melynek része a bonbon öntés, temperálás, a krémkészítés és töltés. A csokoládémester rövid előadást tart a műhelyről, az eszközökről és arról, melyek a „fogásai” a csokoládé temperálásának. Ezután a résztvevők maguk készítenek el a lágy krémmel töltött bonbonokat, melyekből természetesen szabadon kóstolhatnak, és az elkészült összes csokoládét ajándékként dísztobozban hazavihetik. Nagyobb létszámú csoportoknál a résztvevőket 4-6 fős csoportokra osztjuk és minden résztvevő a bonbon készítés egy-egy szakaszát próbálhatja ki a gyakorlatban, így végül a kézműves bonbonokat együtt készíti el a csapat.

 

A csapatépítés kiegészíthető ebéd vagy vacsora ajánlatunkkal, illetve különböző italcsomagokkal. A karácsonyi időszakban ünnepi menüt, forralt bort és puncsot is választhatnak vendégeink a csapatépítés részeként.

 

A program elérhető angol és magyar nyelven egyaránt!

 

A csapatépítés minimum létszáma 6 – maximum létszáma 20 fő

A program időtartama 2 – 2,5 óra

A programon időpontja szabadon választható.

Kérjük, egyedi ajánlatunkért keressen minket bizalommal: info@csokoladeiskola.hu , +36 30 233 3412

 

Céges rendezvények

Iskolánkban sok szeretettel várjuk nagyobb létszámú csoportok, cégek jelentkezését, akik szívesen készítenének együtt kézműves csokoládét, melynek része a bonbon öntés, temperálás, a krémkészítés és a krémek betöltése. Lehetőség van arra, hogy három különböző Csokoládémester vezetésével készítsenek kézműves bonbonokat, trüffeleket a résztvevők.  A csokoládé csapatépítés kiegészíthető ebéd, vagy vacsora ajánlatunkkal, illetve különböző italcsomagokkal. A karácsonyi időszakban ünnepi menüt, forralt bort és puncsot is választhatnak vendégeink a csapatépítés részeként.

 

A céges rendezvények minimum létszáma 10 - maximum létszáma 50 fő

A program időtartama 2 – 2,5 óra

A programon időpontja szabadon választható.

 Kérjük, egyedi ajánlatunkért keressen minket bizalommal: info@csokoladeiskola.hu , +36 30 233 3412

 

Csokoládé és pálinka est

A Szamos Csokoládé Manufaktúra és a Békési Pálinka Manufaktúra közösen álmodta meg azt a csapatépítő rendezvényt, ahol a kézműves csokoládékészítés és pálinkakóstolás tökéletes összhangban van egymással. Vendégeink az este során különböző prémium minőségű pálinkákat kóstolnak profi pálinkabíró vezetésével, melyeket kifejezetten a készülő csokoládékhoz választottunk ki. Minden résztvevő saját kezűleg készítheti el kézműves bonbonjai a Szamos Csokoládémestere vezetésével, melynek része a bonbon öntés, temperálás, a krémkészítés és töltés. A csokoládéval való munka során a pálinka is belekerül a töltött csokoládé bonbonokba, megteremtve ezzel a valódi harmóniát a két különleges íz világ között.

 

Az ár tartalmazza a különböző ízű prémium minőségű Békési pálinkák kóstolását pálinkamesterünk vezetésével, valamint a pálinkával lazított marcipánkrémmel töltött kézműves bonbonok elkészítését, az elkészült bonbonokat és azok díszcsomagolását.

 

A csapatépítés létszáma minimum 6 - maximum 20 fő

A program időtartama: 2 – 2,5 óra

 

Egyedi időpont foglalás - Családi csokoládézás

Mindössze 4 fő részvételétől lehetőség van családok, baráti társaságok részére, hogy bármely normál Csokoládé Iskola óránkra – Szaloncukor, Macaron, Bonbon öntés, Trüffel készítés, Mignon, Tortadíszítés stb. - egyedi időpontot egyeztessenek. Amennyiben az órákon kizárólag barátaival, vagy családjával szeretne részt venni, keressen minket bizalommal!

 

További információ és jelentkezés:

+36 30 233 34 12

info@csokoladeiskola.hu

Csokoládé világ

Online Ajándékkártya

Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés, vagy a tortadíszítés élményével. Online Ajándékkártyánkkal az ajándékozott maga választhatja ki, hogy melyik időpontban és milyen kurzuson szeretne részt venni. A megrendelést követően azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy on-line továbbíthat. Hogyan működik a névre szóló Csokoládé Iskola Online Ajándékkártya?

Tovább

Baráti összejövetelek, céges rendezvények, - csapatépítő tréningek

Csokoládé műhelyünkben sok szeretettel várjuk céges csapatok, baráti társaságok és családok jelentkezését, aki szívesen készítenének együtt kézműves csokoládét egy valódi Csokoládé Manufaktúrában, profi Csokoládémester vezetésével.

Tovább