Csapatépítés csokoládéval

Csokoládé csapatépítés

A csapatépítés alkalmával minden résztvevő saját kezűleg készítheti el a kézműves bonbonjait a Szamos Csokoládémestere vezetésével, melynek része a bonbon öntés, temperálás, a krémkészítés és töltés. A csokoládémester rövid előadást tart a műhelyről, az eszközökről és arról, melyek a „fogásai” a csokoládé temperálásának. Ezután a résztvevők maguk készítenek el a lágy krémmel töltött bonbonokat, melyekből természetesen szabadon kóstolhatnak, és az elkészült összes csokoládét ajándékként dísztobozban hazavihetik.  A csapatépítés kiegészíthető ebéd vagy vacsora ajánlatunkkal, illetve különböző italcsomagokkal. A karácsonyi időszakban ünnepi menüt, forralt bort és puncsot is választhatnak vendégeink a csapatépítés részeként. A program elérhető angol és magyar nyelven egyaránt!

 

 

Céges rendezvények

Iskolánkban sok szeretettel várjuk nagyobb létszámú csoportok, cégek jelentkezését, akik szívesen készítenének együtt kézműves csokoládét, melynek része a bonbon öntés, temperálás, a krémkészítés és a krémek betöltése. Lehetőség van arra, hogy három különböző Csokoládémester vezetésével készítsenek kézműves bonbonokat a résztvevők. A csokoládé csapatépítés kiegészíthető ebéd, vagy vacsora ajánlatunkkal, illetve különböző italcsomagokkal. A karácsonyi időszakban ünnepi menüt, forralt bort és puncsot is választhatnak vendégeink a csapatépítés részeként.

A céges rendezvények minimum létszáma 6 - maximum létszáma 50 fő.
A program időtartama: 2 – 2,5 óra
A programok időpontja szabadon választható.

Kérjük, egyedi ajánlatunkért keressen minket bizalommal:
info@csokoladeiskola.hu 
+36 30 233 3412

Csokoládé és pálinka est

A Szamos Csokoládé Manufaktúra és a Rézangyal Pálinka Manufaktúra közösen álmodta meg azt a csapatépítő rendezvényt, ahol a kéz- műves csokoládékészítés és pálinkakóstolás tökéletes összhangban van egymással. Vendégeink az este során különböző prémium minőségű pálinkákat kóstolnak profi pálinkabíró vezetésével, mely- eket kifejezetten a készülő csokoládékhoz választottunk ki. Minden résztvevő saját kezűleg készítheti el kézműves bonbonjai a Szamos Csokoládémestere vezetésével, melynek része a bonbon öntés, tem- perálás, a krémkészítés és töltés. A csokoládéval való munka során a pálinka is belekerül a töltött csokoládé bonbonokba, megteremtve ezzel a valódi harmóniát a két különleges íz világ között. A csapatépítés tartalmazza a különböző ízű prémium minőségű Rézangyal pálinkák kóstolását pálinkamesterünk vezetésével, valamint a pálinkával lazított marcipánkrémmel töltött kézműves bonbonok elkészítését, az elkészült bonbonokat és azok díszcsomagolását.

A csapatépítés létszáma minimum 6  maximum 20 fő

Pezsgő és macaron

Mi a közös a macaronban és a pezsgőben? Mindkettő eredeti, ízléses, francia és nagyon csábító. Pezsgő és macaron csapatépítésünk az ízek, színek és érzékek kavalkádja. Vendégeink az este során különböző prémium minőségű Cinzano pezsgőket kóstolnak, párlatmesterünk vezetésével, melyek a legnemesebb Olaszországi szőlőből készültek. Minden résztvevő saját kezűleg készítheti el az elegáns macaronokat, melyhez a töltelékrémeket két különleges pezsgővel bolondítottuk meg. A Cinzano Roze egy tejcsokoládés eper krémben, míg az Cinzano Asti egy fehércsokoládés levendula krémben mutatja meg ízjegyeit. Miután elkészültek a krémek nincs más dolgunk, mint betölteni a falatnyi desszerteket és egy ízletes pohár pezsgővel összekóstolni azokat. Édes és pezsgő este, igazi kikapcsolódás!

Whisky és csokoládé

Jack Daniel’s és csokoládé 

 Két klasszikus találkozása, ahol a csokoládé és a whiskey tökéletes összhangot alkot.

Ismerd meg a párlatok kóstolásának technikáit, merülj el a hosszú évekig érlelt Jack Daniel’s whiskey szín, illat és ízvilágában. Fedezd fel ennek a nagyszerű italnak a mélységeit, hiszen minden palack egyedi tölgyfahordóban érlelődik, minden cseppje ugyanazzal az eljárással és ugyan ott Tennesseeben készül 1866 óta. Vendégeink az este során különböző ízvilágú Jack Daniel’s whiskey-ket kóstolnak párlatszakértőnk vezetésével, majd megalkotják a különleges italokkal készült csokoládékat. Kétféle édességet alkotunk egy burbon csokoládé szivar 70%-os étcsokoládé burokban, melyet a világon sok helyen Churchill szivarként ismernek, valamint egy tejcsokoládé krémmel töltött mézes trüffel, amely egy kivételes ízvilágú whiskey likőrrel a Jack Tennessee Honey-val készül. Ez a csapatépítésünk minden ízében minőség, tarts velünk

Családi csokoládézás

Mindössze 4 fő részvételétől lehetőség van családok, baráti társaságok részére, hogy bármely normál Csokoládé Iskola óránkra – Szaloncukor, Macaron, Bonbon öntés, Trüffel készítés, Mignon, Tortadíszítés stb. - egyedi időpontot egyeztessenek. Amennyiben az órákon kizárólag barátaival, vagy családjával szeretne részt venni, keressen minket bizalommal!

További információ és jelentkezés:
info@csokoladeiskola.hu
+36 30 233 34 12

ajánlatkérés


Kiegészítő catering szolgáltatások:

Kávé, sütemény
Vacsora
Soft drink italcsomag
Alkoholos italcsomag

Az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat elolvastam, megértettem és elfogadom. Felhasználási feltételek

Hozzájárulok, hogy a Szamos Csokoládé Iskola részemre hírlevelet küldjön. Feliratkozom a hírlevélre. Adatvédelmi tájékoztató

Csokoládé világ

Online Ajándékkártya

Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés, vagy a tortadíszítés élményével. Online Ajándékkártyánkkal az ajándékozott maga választhatja ki, hogy melyik időpontban és milyen kurzuson szeretne részt venni. A megrendelést követően azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy on-line továbbíthat. Hogyan működik a névre szóló Csokoládé Iskola Online Ajándékkártya?

Tovább

Baráti összejövetelek, céges rendezvények, - csapatépítő tréningek

Csokoládé műhelyünkben sok szeretettel várjuk céges csapatok, baráti társaságok és családok jelentkezését, aki szívesen készítenének együtt kézműves csokoládét egy valódi Csokoládé Manufaktúrában, profi Csokoládémester vezetésével.

Tovább