Ajándékkártya

CSOKOLÁDÉ ISKOLA TANFOLYAMOK AJÁNDÉKBA

Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés élményével! 

Ajándékkártyánk egy évig érvényes, de amennyiben a fenálló helyzet miatt szükséges, az érvényességet meghosszabítjuk. 

 

Személyesen megvásárolható Ajándékkártya 

Ajándékkártyánkat megvásárolhatja személyesen KOSSUTH téri üzletünkben:

SZAMOS CAFE - 1051 Budapest Kossuth tér 10. 

Nyitvatartás: minden nap (ünnepnapokon is) 07.00 - 19.00 óráig. 

 

Online Ajándékkártya

Online Ajándékkártyánkat a következő módon tudja megvásárolni: 

1. Az ajándékozott maga választhat kurzust és időpontot

2. Ön előre kiválaszthatja a kurzus tematikáját és dátumát 

A megrendelést követően azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk Önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy online továbbíthat.

A kártyát azonnal, automatikusan továbbítja rendszerünk, kérjük amennyiben nem érkezik meg a kártya, ellenőrize a SPAM mappát.  

Ajándékkártyák darabszáma


Kezdő szint db
Haladó szint db

Fizetendő összeg: - Ft

Kérjük adja meg adatait

Számlázási információk
A számla kibocsájtási kötelezettségünk miatt kérem adja meg számlázási adatait!

Megismertem és tudomásul vettem az adatvédelmi tájékoztató tartalmát. Hozzájárulok adataim kezeléséhez. Adatvédelmi tájékoztató

Hozzájárulok, hogy a Szamos Csokoládé Iskola részemre hírlevelet küldjön. Feliratkozom a hírlevélre. Adatvédelmi tájékoztató


Fizetendő összeg: - Ft

Csokoládé világ

Online Ajándékkártya

Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés, vagy a tortadíszítés élményével. Online Ajándékkártyánkkal az ajándékozott maga választhatja ki, hogy melyik időpontban és milyen kurzuson szeretne részt venni. A megrendelést követően azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy on-line továbbíthat. Hogyan működik a névre szóló Csokoládé Iskola Online Ajándékkártya?

Tovább

Baráti összejövetelek, céges rendezvények, - csapatépítő tréningek

A csapatépítés alkalmával minden résztvevő saját kezűleg készítheti el a kézműves bonbonjait a Szamos Csokoládémestere vezetésével, melynek része a bonbon öntés, temperálás, a krémkészítés és töltés. A csokoládémester rövid előadást tart a műhelyről, az eszközökről és arról, melyek a „fogásai” a csokoládé temperálásának. Ezután a résztvevők maguk készítenek el a lágy krémmel töltött bonbonokat, melyekből természetesen szabadon kóstolhatnak, és az elkészült összes csokoládét ajándékként dísztobozban hazavihetik. A csapatépítés kiegészíthető ebéd vagy vacsora ajánlatunkkal, illetve különböző italcsomagokkal. A karácsonyi időszakban ünnepi menüt, forralt bort és puncsot is választhatnak vendégeink a csapatépítés részeként. A program elérhető angol és magyar nyelven egyaránt!

Tovább