Az órán megtudjuk, hogyan készül a marcipán és mi a különbség a különböző minőségű és ízű masszák között. Megismerkedünk a marcipán és a glazúr kezelésével. Megtanuljuk a tökéletes tortabevonás titkát kitűnő minőségű marcipánnal, valamint a habzsák és tartozékai használatát, majd ízléses és változatos szegélyminták, levelek, virágok készítését. A Szamos tradíció története a marcipán rózsából indult, így a kezdő tanfolyam egyik fontos eleme a valódi Szamos marcipán rózsa formázása. Saját fantáziánk szerint díszítjük fel tortánkat lépésről lépésre a gyakorlatban.
Részletek
A kezdő tanfolyam három órás.
A képzés alapja a gyakorlat, ezért kis létszámban, maximum 5 fős csoportokban zajlik az oktatás, hogy minden résztvevő biztos alapokat szerezhessen a tortadíszítés területén.
Elsősorban felnőtteknek ajánljuk, családok esetében 14 éves kortól, gyermekeket is szeretettel várunk.
A képzés ára tartalmazza az elkészült tortadíszeket és azok díszcsomagolását, sós süteményeket és frissítőt, valamint minden szükséges alapanyagot, a kötény és eszközeink használatát.
A tanfolyam végén minden résztvevő kap egy névre szóló és a kurzus szintjének megfelelő Csokoládé Iskola oklevelet.
A helyszínen a kurzus elvégzése után tanulóink 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg a tortadíszítéshez szükséges eszközöket és alapanyagokat.
Lemondási feltételek
A megvásárolt kurzusok nem visszaválthatóak, viszont nem is névre szólóak. Amennyiben Ön mégsem tud jelen lenni az órán küldhet maga helyett valaki mást, hogy a lehetőség ne vesszen el.
Fizetési módok
Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés, vagy a tortadíszítés élményével. Online Ajándékkártyánkkal az ajándékozott maga választhatja ki, hogy melyik időpontban és milyen kurzuson szeretne részt venni. A megrendelést követően azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy on-line továbbíthat.
Hogyan működik a névre szóló Csokoládé Iskola Online Ajándékkártya?
Tovább
A csapatépítés alkalmával minden résztvevő saját kezűleg készítheti el a kézműves bonbonjait a Szamos Csokoládémestere vezetésével, melynek része a bonbon öntés, temperálás, a krémkészítés és töltés. A csokoládémester rövid előadást tart a műhelyről, az eszközökről és arról, melyek a „fogásai” a csokoládé temperálásának. Ezután a résztvevők maguk készítenek el a lágy krémmel
töltött bonbonokat, melyekből természetesen szabadon kóstolhatnak, és az elkészült összes csokoládét ajándékként dísztobozban hazavihetik.
A csapatépítés kiegészíthető ebéd vagy vacsora ajánlatunkkal, illetve különböző italcsomagokkal. A karácsonyi időszakban ünnepi menüt, forralt bort és puncsot is választhatnak vendégeink a csapatépítés részeként. A program elérhető angol és magyar nyelven egyaránt!
Tovább