Ganache krémbonbon
Kezdő

Január 08. Kedd 17:00

Ganache krémbonbon Citromos málna | Sós karamell
12 900 Ft/fő
SZAMOS GOURMET HÁZ : 1052 Budapest, Váci utca 1. +36 30 233 34 12 info@csokoladeiskola.hu
Szabad férőhelyek száma: 1

A ganache selymesen lágy csokoládékrémet jelent, melynek fő összetevői a csokoládé és a tejszín. Elárulhatjuk, hogy minden csokoládékészítőnek saját, titkos ganache receptúrája van, így mi is megalkottuk a Szamos különleges ízvilágát. Sós karamell és selymesen lágy citromos málna ganache készítésén keresztül merülünk bele a krémbonbonok titkaiba. Megtanuljuk, hogyan lesz tökéletes állagú a ganache krémünk és az összetevők pontos arányát. Miután megfőztük a krémeket, formába öntjük és visszahűtés után apró kockákra vágjuk. Ezután megtanuljuk, hogyan kell fehércsokoládét temperálni és bemártjuk a csokoládéba az édességeket. Egy izgalmas díszítési technikába is belekóstolunk. A csokoládéval bevont finom krémek tetejére színes virágdísztés kerül, melyhez egy különleges mintákal átitatott fóliát használunk. Miután a csokoládé megdermedt eltávolítjuk a fóliát, de a minta már a krémbonbonunkat díszíti. Színes, vidám és  igazán különleges óra. Kezdő és haladó csokoládézóknak egyaránt ajánljuk.

 

Részletek
A Csokoládé Iskola kezdő  kurzusa három órás.A képzés ára tartalmazza az elkészült csokoládék díszcsomagolását, bőséges kóstolót az órán készült pralinékból, a recepteket, sós süteményeket és frissítőt, valamint minden szükséges alapanyagot, a kötény és eszközeink használatát.

A tanfolyam végén minden résztvevő kap egy névre szóló és a kurzus szintjének megfelelő Csokoládé Iskola oklevelet.

Maximum 5 fős csoportokban történik az oktatás, hogy minden tanuló a gyakorlatban sajátíthassa el a csokoládé készítés alapjait.

Elsősorban felnőtteknek ajánljuk, családok esetében 14 éves kortól, gyermekeket is szeretettel várunk.

A helyszínen a kurzus elvégzése után tanulóink 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg a csokoládé készítéshez szükséges eszközöket és alapanyagokat.


Lemondási feltételek

A megvásárolt kurzusok nem visszaválthatóak, viszont nem is névre szólóak. Amennyiben mégsem tud jelen lenni az órán, szabadon átadhatja a tanfolyamot egy Ön által megjelölt személynek , hogy a lehetőség ne vesszen el.


Fizetési módok:

  • Bankkártya
  • Készpénz - átutalással vagy személyesen
  • PayPal
  • Ajándékkártya

 

Kérjük adja meg adatait


Számlázási információk
A számla kibocsájtási kötelezettségünk miatt kérem adja meg számlázási adatait!
Kérjük minden adatot adjon meg, hogy jelentkezése sikeres legyen!

Fizetendő összeg: 12 900 Ft

Csokoládé világ

Online Ajándékkártya

Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés, vagy a tortadíszítés élményével. Online Ajándékkártyánkkal az ajándékozott maga választhatja ki, hogy melyik időpontban és milyen kurzuson szeretne részt venni. A megrendelést követően azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy on-line továbbíthat. Hogyan működik a névre szóló Csokoládé Iskola Online Ajándékkártya?

Tovább

Bor és csokoládé kurzus

Mi a közös a festői szépségű Béres Szőlőbirtok és a Szamos Csokoládé Műhelye között? Mindkettő hátterében egy-egy magyar családi vállalat áll, akik a maguk területének kiváló képviselői. Mindkettő a legmagasabb minőségre törekszik, és mindketten elkötelezettek a kiváló borok és csokoládék iránt. Ez a két szerelem, a bor és a csokoládé ihlette legújabb kurzusunkat, melynek során a Szamos Csokoládé Műhelyében készülő csokoládékat a Béres Szőlőbirtok tokaji boraival ízesítjük.

Tovább