Csurgatott torta - Áfonya
Haladó

Április 22. Vasárnap 14:00

Csurgatott torta - Áfonya gyümölcsös tükörmáz | Vajkrém fondant borítás | Áfonya
14 900 Ft/fő
SZAMOS CAFE : 1055 Budapest, Kossuth tér 10. +36 30 233 34 12 info@csokoladeiskola.hu
MEGTELT

Vajkrém fondant borítás, gyümölcsös tükörmáz

Ezen az igazán kreatív kurzuson rendkívül népszerű a csurgatott torták díszítési technikáival ismerkedünk, melyek egyszerre vagányak és elegánsak. Megtanuljuk a gyakorlatban, hogyan készül a tökéletes piskóta valamint elsajátítjuk a könnyed, gyümölcsös tejszínes krém elkészítését, áfonya ganache ízben. Cukrászmesterünk vezetésével összeállítjuk a tortánkat, lépésről lépésre a gyakorlatban. Elkészítjük a vajkrém fondant borítást és megtanuljuk a torta tökéletes burkolását. Miután a tortánk összeállt megalkotjuk a csorgatott tortánk lelkét a fényes és csillogó gyümölcsös tükörmázat. Különböző díszítő eszközökkel és azok használatával ismerkedünk, majd kreativitásunk és egyéni ízlésünk szerint dekoráljuk a tortánkat.

 A három órás kurzus alatt a következőket tanítjuk meg Neked:

Hogyan kell összeállítani a tortát, Hogyan kell elkészíteni a piskótát és a krémeket, Hogyan készül a vajkrém fondant és a fényes gyümölcsös tükörmáz bevonat, Milyen arányokat kell figyelembe venni a torta díszítésénél, hogy szemet gyönyörködtető legyen a végeredmény, Megtanítjuk a különböző tortadíszítő eszközök használatát

Részletek
A Csokoládé Iskola haladó torta  kurzusa három órás. A képzés ára tartalmazza az elkészült édességek díszcsomagolását, bőséges kóstolót az órán készült süteményekből, a recepteket, sós süteményeket és frissítőt, valamint minden szükséges alapanyagot, a kötény és eszközeink használatát. Az óra nem igényel előképzettséget. 

A tanfolyam végén minden résztvevő kap egy névre szóló és a kurzus szintjének megfelelő Csokoládé Iskola oklevelet.

Maximum 5 fős csoportokban történik az oktatás, hogy minden tanuló a gyakorlatban sajátíthassa el a torta dekorálás lépéseit.

Elsősorban felnőtteknek ajánljuk, családok esetében 14 éves kortól, gyermekeket is szeretettel várunk.

A helyszínen a kurzus elvégzése után tanulóink 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg a csokoládé készítéshez szükséges eszközöket és alapanyagokat.


Lemondási feltételek

A megvásárolt kurzusok nem visszaválthatóak, viszont nem is névre szólóak. Amennyiben mégsem tud jelen lenni az órán, szabadon átadhatja a tanfolyamot egy Ön által megjelölt személynek , hogy a lehetőség ne vesszen el.


Fizetési módok:

  • Bankkártya
  • Készpénz - átutalással vagy személyesen
  • PayPal
  • Ajándékkártya (haladó szint) 

 

 

Csokoládé világ

Online Ajándékkártya

Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés, vagy a tortadíszítés élményével. Online Ajándékkártyánkkal az ajándékozott maga választhatja ki, hogy melyik időpontban és milyen kurzuson szeretne részt venni. A megrendelést követően azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy on-line továbbíthat. Hogyan működik a névre szóló Csokoládé Iskola Online Ajándékkártya?

Tovább

Baráti összejövetelek, céges rendezvények, - csapatépítő tréningek

A csapatépítés alkalmával minden résztvevő saját kezűleg készítheti el a kézműves bonbonjait a Szamos Csokoládémestere vezetésével, melynek része a bonbon öntés, temperálás, a krémkészítés és töltés. A csokoládémester rövid előadást tart a műhelyről, az eszközökről és arról, melyek a „fogásai” a csokoládé temperálásának. Ezután a résztvevők maguk készítenek el a lágy krémmel töltött bonbonokat, melyekből természetesen szabadon kóstolhatnak, és az elkészült összes csokoládét ajándékként dísztobozban hazavihetik. A csapatépítés kiegészíthető ebéd vagy vacsora ajánlatunkkal, illetve különböző italcsomagokkal. A karácsonyi időszakban ünnepi menüt, forralt bort és puncsot is választhatnak vendégeink a csapatépítés részeként. A program elérhető angol és magyar nyelven egyaránt!

Tovább