Kurzusok
2018. November
Kezdő
17. Szombat 10:00
Macaron
Kezdő
17. Szombat 14:00
Szaloncukor
Kezdő
18. Vasárnap 14:00
Ganache krémbonbon
Kezdő
19. Hétfő 17:00
Bonbon öntés
Kezdő
20. Kedd 17:00
Táblás csokoládé
Kezdő
21. Szerda 17:00
"Ruby" Bonbon
Kezdő
22. Csütörtök 17:00
Bonbon öntés
Kezdő
23. Péntek 17:00
Bonbon öntés
Kezdő
24. Szombat 10:00
Ganache krémbonbon
Kezdő
24. Szombat 14:00
"Ruby" Bonbon
Kezdő
25. Vasárnap 10:00
Bonbon öntés
Kezdő
26. Hétfő 17:00
Szaloncukor
Kezdő
27. Kedd 17:00
"Ruby" Bonbon
Kezdő
29. Csütörtök 17:00
Macaron
Kezdő
29. Csütörtök 17:00
Szaloncukor
Kezdő
30. Péntek 17:00
Macaron
2018. December
Kezdő
01. Szombat 10:00
Bonbon öntés
Kezdő
01. Szombat 14:00
Macaron
Kezdő
03. Hétfő 17:00
Szaloncukor
Kezdő
04. Kedd 17:00
Táblás csokoládé

Csokoládé világ

Online Ajándékkártya

Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés, vagy a tortadíszítés élményével. Online Ajándékkártyánkkal az ajándékozott maga választhatja ki, hogy melyik időpontban és milyen kurzuson szeretne részt venni. A megrendelést követően azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy on-line továbbíthat. Hogyan működik a névre szóló Csokoládé Iskola Online Ajándékkártya?

Tovább

Bor és csokoládé kurzus

Mi a közös a festői szépségű Béres Szőlőbirtok és a Szamos Csokoládé Műhelye között? Mindkettő hátterében egy-egy magyar családi vállalat áll, akik a maguk területének kiváló képviselői. Mindkettő a legmagasabb minőségre törekszik, és mindketten elkötelezettek a kiváló borok és csokoládék iránt. Ez a két szerelem, a bor és a csokoládé ihlette legújabb kurzusunkat, melynek során a Szamos Csokoládé Műhelyében készülő csokoládékat a Béres Szőlőbirtok tokaji boraival ízesítjük.

Tovább