Kurzusok
2017. November
Haladó
20. Hétfő 17:00
Csurgatott torta - Áfonya
Kezdő
20. Hétfő 17:00
Bonbon öntés
Kezdő
21. Kedd 17:00
Szaloncukor
Kezdő
22. Szerda 17:00
Csurgatott torta - Csokoládé
Kezdő
23. Csütörtök 17:00
Konyakmeggy
Kezdő
24. Péntek 17:00
Macaron
Kezdő
25. Szombat 10:00
Csokisuli gyerekeknek
Kezdő
25. Szombat 14:00
Ganache krémbonbon
Kezdő
26. Vasárnap 10:00
Macaron
Kezdő
26. Vasárnap 14:00
Táblás csokoládé
Kezdő
27. Hétfő 17:00
Szaloncukor
Kezdő
28. Kedd 17:00
Szaloncukor
Kezdő
28. Kedd 17:00
Bonbon öntés
Kezdő
29. Szerda 17:00
Kávé flip - Tea trüffel
Kezdő
30. Csütörtök 17:00
Szaloncukor
2017. December
Kezdő
01. Péntek 17:30
Szaloncukor
Kezdő
02. Szombat 10:00
Kávé flip - Tea trüffel
Kezdő
02. Szombat 14:00
Csokisuli gyerekeknek
Kezdő
02. Szombat 17:00
Szaloncukor
Kezdő
03. Vasárnap 10:00
Bonbon öntés
Kezdő
03. Vasárnap 14:00
Szaloncukor
Kezdő
04. Hétfő 17:00
Macaron
Kezdő
05. Kedd 14:00
Csokisuli gyerekeknek
Kezdő
05. Kedd 17:00
Karácsonyi bonbon
Kezdő
06. Szerda 13:00
Szaloncukor
Kezdő
06. Szerda 17:00
Szaloncukor
Kezdő
07. Csütörtök 17:00
Táblás csokoládé
Kezdő
09. Szombat 10:00
Bonbon öntés
Kezdő
09. Szombat 14:00
Csokisuli gyerekeknek
Kezdő
09. Szombat 17:00
Szaloncukor
Kezdő
10. Vasárnap 10:00
Isler
Kezdő
10. Vasárnap 14:00
Szaloncukor
Kezdő
11. Hétfő 17:00
Szaloncukor

Csokoládé világ

Online Ajándékkártya

Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés, vagy a tortadíszítés élményével. Online Ajándékkártyánkkal az ajándékozott maga választhatja ki, hogy melyik időpontban és milyen kurzuson szeretne részt venni. A megrendelést követően azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy on-line továbbíthat. Hogyan működik a névre szóló Csokoládé Iskola Online Ajándékkártya?

Tovább

Bor és csokoládé kurzus

Mi a közös a festői szépségű Béres Szőlőbirtok és a Szamos Csokoládé Műhelye között? Mindkettő hátterében egy-egy magyar családi vállalat áll, akik a maguk területének kiváló képviselői. Mindkettő a legmagasabb minőségre törekszik, és mindketten elkötelezettek a kiváló borok és csokoládék iránt. Ez a két szerelem, a bor és a csokoládé ihlette legújabb kurzusunkat, melynek során a Szamos Csokoládé Műhelyében készülő csokoládékat a Béres Szőlőbirtok tokaji boraival ízesítjük.

Tovább