Csokoládé Világ
May 17.

Új nyári kurzusok – Játssz és nyerj!


Vegyél részt nyereményjátékunkban, hogy elsőként kóstolhass bele, frissítő nyári kurzusunkba! A mai naptól négy napon keresztül, egy-egy apró képrészletet osztunk meg rajongóinkkal Facebook oldalunkon. Ahhoz, hogy esélyes legyél a nyereményre, nem kell mást tenned, mint összegyűjteni a részleteket, összeilleszteni a képet, majd e-mailben elküldeni a részünkre. A képek beküldői közül kisorsoljuk azt a két szerencsést, akik elsőként vehetnék részt új kurzusunkon.

Játékszabályzat:

A Szamos Csokoládé Iskola játékot hirdet a Facebook-oldalán az oldal felhasználói számára.

 

A játék időtartama: 2013.05.17 -2013.05.22

 

A játék keretében a felhasználók feladata a képek összegyűjtése és összeillesztése, majd a teljes kép továbbítása a Csokoládé Iskola e-mail címére: info@csokoladeiskola.hu

 

Beküldési határidő: 2013.05.22 – éjfél

 

Nyeremények:  

A játékban két nyertes kerül kisorsolásra, akik elsőként vehetnek részt a Csokoládé Iskola nyári kurzusán.

A nyertesek nevét a sorsolás napján tesszük közzé honlapunkon, www.csokoladeiskola.hu, valamint Facebook oldalunkon www.facebook.com/csokoladeiskola. A nyerteseket e-mailben értesítjük, amelyben a nyeremény átvételének feltételeiről, helyszínéről és határidejéről is tájékoztatást kapnak. 

 

Nyerteseink: Orsós Erika és Szűcs Orsolya 

Gratulálunk!:) 

Irány a Fagylalt Műhely: http://www.csokoladeiskola.hu/kurzusok.html?kurzus=20

Csokoládé világ

Online Ajándékkártya

Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés, vagy a tortadíszítés élményével. Online Ajándékkártyánkkal az ajándékozott maga választhatja ki, hogy melyik időpontban és milyen kurzuson szeretne részt venni. A megrendelést követően azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy on-line továbbíthat. Hogyan működik a névre szóló Csokoládé Iskola Online Ajándékkártya?

Tovább

Bor és csokoládé kurzus

Mi a közös a festői szépségű Béres Szőlőbirtok és a Szamos Csokoládé Műhelye között? Mindkettő hátterében egy-egy magyar családi vállalat áll, akik a maguk területének kiváló képviselői. Mindkettő a legmagasabb minőségre törekszik, és mindketten elkötelezettek a kiváló borok és csokoládék iránt. Ez a két szerelem, a bor és a csokoládé ihlette legújabb kurzusunkat, melynek során a Szamos Csokoládé Műhelyében készülő csokoládékat a Béres Szőlőbirtok tokaji boraival ízesítjük.

Tovább