Csokoládé Világ
November 05.

Szaloncukor kurzus


Idén díszítse saját készítésű kézműves szaloncukorral a Karácsonyfát. Egy igazán különleges téli kurzusra invitáljuk, hiszen ezen az óránkon minden tanuló fél kilogramm szaloncukrot készít és öltöztet díszcsomagolásba. Különböző ízesítésű marciánmasszák készítésével és formázásával ismerkedünk, olyan változatos ízvilágú töltelékeket öntünk formába mint a diómarcipán, kókuszmarcipán, narancsmarcipán, epermarcipán, mandulamarcipán és pisztáciamarcipán.

Mindenki a gyakorlatban sajátítja el hogyan kell csokoládét temperálni, hiszen ettől lesz az étcsokoládé bevonat roppanós és fényes. Ezután belemártjuk a lágy temperált csokoládéba az ízletes töltelékeket és végül mindenki saját kezűleg csomagolja tradicionális Szamos díszcsomagolásba a különleges édességet. Ezután nincs mád dolgunk, mint Karácsonykor megörvendeztetni a finom édességgel családunkat és szeretteinket.

Csokoládé világ

Online Ajándékkártya

Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés, vagy a tortadíszítés élményével. Online Ajándékkártyánkkal az ajándékozott maga választhatja ki, hogy melyik időpontban és milyen kurzuson szeretne részt venni. A megrendelést követően azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy on-line továbbíthat. Hogyan működik a névre szóló Csokoládé Iskola Online Ajándékkártya?

Tovább

Bor és csokoládé kurzus

Mi a közös a festői szépségű Béres Szőlőbirtok és a Szamos Csokoládé Műhelye között? Mindkettő hátterében egy-egy magyar családi vállalat áll, akik a maguk területének kiváló képviselői. Mindkettő a legmagasabb minőségre törekszik, és mindketten elkötelezettek a kiváló borok és csokoládék iránt. Ez a két szerelem, a bor és a csokoládé ihlette legújabb kurzusunkat, melynek során a Szamos Csokoládé Műhelyében készülő csokoládékat a Béres Szőlőbirtok tokaji boraival ízesítjük.

Tovább