Csapatépítés csokoládéval

Céges csapatépítés és gasztroélmény csokoládéval

Iskolánkban sok szeretettel várjuk cégek, baráti társaságok jelentkezését, akik szívesen részt vennének egy különleges csokoládés gasztroélményben. Alkossatok együtt kézműves bonbonokat, macaronokat, francia desszerteket, szaloncukrot, mézeskalácsot vagy bejglit. A program fő összetevője a kézműves édességek elkészítése csokoládémestereink vezetésével, de a jó hangulat és a csapatélmény is garantált! 

És hogy tud még komplexebb lenni a csokoládés élmény? 

Pezsgő, whisky, pálinka vagy borkostólóval. Elegáns tányérszervizes vagy svédasztalos vacsorával, az ünnepi szezonban forralt borral és punccsal. 

A csapatépítés minimum létszáma 5 maximum létszáma 70 fő.
A program időtartama: 1,5 – 2 óra
A programok időpontja szabadon választható.

A programok elérhetőek angol és magyar nyelven egyaránt. 

Egyedi ajánlatunkért keress minket bizalommal:
info@csokoladeiskola.hu 
+36 30 233 3412

Ünnepi csapatépítés - Egy felejthetetlen édes élmény

Csokoládé Manufaktúránkban felhőtlenül ünnepelhettek, miközben Csokoládémesterünk vezetésével együtt készítitek el a finom kézműves édességeket.

Készítsetek együtt, szaloncukrot, mézeskalácsot, macaronokat csokoládé és eper ízekben, töltött étcsokoládé bonbonokat marcipán vagy csokoládé krémmel töltve, fűszerekkel szórt táblás csokoládét. 

A programot helyszíneink teszik még különlegesebbé, hiszen a Szamos Csokoládé Műhelyek az ünnepi kivilágításban úszó Kossuth téren és Vörösmarty téren találhatóak. 

Csokoládé csapatépítés

A csapatépítés alkalmával minden résztvevő saját kezűleg készítheti el a kézműves bonbonjait a Szamos Csokoládémestere vezetésével, melynek része a bonbon öntés, temperálás, a krémkészítés és töltés. A csokoládémester rövid előadást tart a műhelyről, az eszközökről és arról, melyek a „fogásai” a csokoládé temperálásának. Ezután a résztvevők maguk készítenek el a lágy krémmel töltött bonbonokat, melyekből természetesen szabadon kóstolhatnak, és az elkészült összes csokoládét ajándékként dísztobozban hazavihetik. 

A program elérhető angol és magyar nyelven egyaránt. 

 

Csokoládé és pálinka est

A Szamos Csokoládé Manufaktúra és a Rézangyal Pálinka Manufaktúra közösen álmodta meg azt a csapatépítő rendezvényt, ahol a kézműves csokoládékészítés és pálinkakóstolás tökéletes összhangban van egymással. Vendégeink az este során különböző prémium minőségű pálinkákat kóstolnak profi pálinkabíró vezetésével.

Minden résztvevő saját kezűleg készítheti el kézműves bonbonjai Csokoládémesterünk vezetésével. A csokoládéval való munka során a pálinka is belekerül a töltött csokoládé bonbonokba, megteremtve ezzel a valódi harmóniát a két különleges íz világ között. A csapatépítés tartalmazza a prémium minőségű pálinkák kóstolását, valamint töltött kézműves bonbonok elkészítését, az elkészült bonbonokat és azok díszcsomagolását.

 

Pezsgő és macaron

Mi a közös a macaronban és a pezsgőben? Mindkettő eredeti, ízléses, francia és nagyon csábító. Pezsgő és macaron csapatépítésünk az ízek, színek és érzékek kavalkádja. Vendégeink az este során különböző prémium minőségű Cinzano pezsgőket kóstolnak, párlatmesterünk vezetésével, melyek a legnemesebb Olaszországi szőlőből készültek. Minden résztvevő saját kezűleg készítheti el az elegáns macaronokat, melyhez a töltelékrémeket két különleges pezsgővel bolondítottuk meg. A Cinzano Roze egy tejcsokoládés eper krémben, míg az Cinzano Asti egy fehércsokoládés levendula krémben mutatja meg ízjegyeit. Miután elkészültek a krémek nincs más dolgunk, mint betölteni a falatnyi desszerteket és egy ízletes pohár pezsgővel összekóstolni azokat. Édes és pezsgő este, igazi kikapcsolódás!

Whisky és csokoládé

Két klasszikus találkozása, ahol a csokoládé és a whiskey tökéletes összhangot alkot. Ismerd meg a párlatok kóstolásának technikáit, merülj el a hosszú évekig érlelt Jack Daniel’s whiskey szín, illat és ízvilágában. Fedezd fel ennek a nagyszerű italnak a mélységeit, hiszen minden palack egyedi tölgyfahordóban érlelődik, minden cseppje ugyanazzal az eljárással és ugyan ott Tennesseeben készül 1866 óta. Vendégeink az este során különböző ízvilágú Jack Daniel’s whiskey-ket kóstolnak párlatszakértőnk vezetésével, majd megalkotják a különleges italokkal készült csokoládékat. Kétféle édességet alkotunk egy burbon csokoládé szivar 70%-os étcsokoládé burokban, melyet a világon sok helyen Churchill szivarként ismernek, valamint egy tejcsokoládé krémmel töltött mézes trüffel, amely egy kivételes ízvilágú whiskey likőrrel a Jack Tennessee Honey-val készül. Ez a csapatépítésünk minden ízében minőség, tarts velünk!

Családi csokoládézás

Mindössze 4 fő részvételétől lehetőség van családok, baráti társaságok részére, hogy bármely normál Csokoládé Iskola óránkra – Szaloncukor, Macaron, Bonbon öntés, Trüffel készítés, Mignon, Tortadíszítés stb. - egyedi időpontot egyeztessenek. Amennyiben az órákon kizárólag barátaival, vagy családjával szeretne részt venni, keressen minket bizalommal!

További információ és jelentkezés:
info@csokoladeiskola.hu
+36 30 233 34 12

ajánlatkérés






Kiegészítő catering szolgáltatások:

Kávé, sütemény
Vacsora
Soft drink italcsomag
Alkoholos italcsomag

Az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat elolvastam, megértettem és elfogadom. Felhasználási feltételek

Hozzájárulok, hogy a Szamos Csokoládé Iskola részemre hírlevelet küldjön. Feliratkozom a hírlevélre. Adatvédelmi tájékoztató

Csokoládé világ

Online Ajándékkártya

Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés, vagy a tortadíszítés élményével. Online Ajándékkártyánkkal az ajándékozott maga választhatja ki, hogy melyik időpontban és milyen kurzuson szeretne részt venni. A megrendelést követően azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy on-line továbbíthat. Hogyan működik a névre szóló Csokoládé Iskola Online Ajándékkártya?

Tovább

Baráti összejövetelek, céges rendezvények, - csapatépítő tréningek

A csapatépítés alkalmával minden résztvevő saját kezűleg készítheti el a kézműves bonbonjait a Szamos Csokoládémestere vezetésével, melynek része a bonbon öntés, temperálás, a krémkészítés és töltés. A csokoládémester rövid előadást tart a műhelyről, az eszközökről és arról, melyek a „fogásai” a csokoládé temperálásának. Ezután a résztvevők maguk készítenek el a lágy krémmel töltött bonbonokat, melyekből természetesen szabadon kóstolhatnak, és az elkészült összes csokoládét ajándékként dísztobozban hazavihetik. A csapatépítés kiegészíthető ebéd vagy vacsora ajánlatunkkal, illetve különböző italcsomagokkal. A karácsonyi időszakban ünnepi menüt, forralt bort és puncsot is választhatnak vendégeink a csapatépítés részeként. A program elérhető angol és magyar nyelven egyaránt!

Tovább