Iskolánkban sok szeretettel várjuk cégek, baráti társaságok jelentkezését, akik szívesen részt vennének egy különleges csokoládés gasztroélményben. Alkossatok együtt kézműves bonbonokat, macaronokat, francia desszerteket, szaloncukrot, mézeskalácsot vagy bejglit. A program fő összetevője a kézműves édességek elkészítése csokoládémestereink vezetésével, de a jó hangulat és a csapatélmény is garantált!
És hogy tud még komplexebb lenni a csokoládés élmény?
Pezsgő, whisky, pálinka vagy borkostólóval. Elegáns tányérszervizes vagy svédasztalos vacsorával, az ünnepi szezonban forralt borral és punccsal.
A csapatépítés minimum létszáma 5 maximum létszáma 70 fő.
A program időtartama: 1,5 – 2 óra
A programok időpontja szabadon választható.
A programok elérhetőek angol és magyar nyelven egyaránt.
Egyedi ajánlatunkért keress minket bizalommal:
info@csokoladeiskola.hu
+36 30 233 3412
Csokoládé Manufaktúránkban felhőtlenül ünnepelhettek, miközben Csokoládémesterünk vezetésével együtt készítitek el a finom kézműves édességeket.
Készítsetek együtt, szaloncukrot, mézeskalácsot, macaronokat csokoládé és eper ízekben, töltött étcsokoládé bonbonokat marcipán vagy csokoládé krémmel töltve, fűszerekkel szórt táblás csokoládét.
A programot helyszíneink teszik még különlegesebbé, hiszen a Szamos Csokoládé Műhelyek az ünnepi kivilágításban úszó Kossuth téren és Vörösmarty téren találhatóak.
A csapatépítés alkalmával minden résztvevő saját kezűleg készítheti el a kézműves bonbonjait a Szamos Csokoládémestere vezetésével, melynek része a bonbon öntés, temperálás, a krémkészítés és töltés. A csokoládémester rövid előadást tart a műhelyről, az eszközökről és arról, melyek a „fogásai” a csokoládé temperálásának. Ezután a résztvevők maguk készítenek el a lágy krémmel töltött bonbonokat, melyekből természetesen szabadon kóstolhatnak, és az elkészült összes csokoládét ajándékként dísztobozban hazavihetik.
A program elérhető angol és magyar nyelven egyaránt.
A Szamos Csokoládé Manufaktúra és a Rézangyal Pálinka Manufaktúra közösen álmodta meg azt a csapatépítő rendezvényt, ahol a kézműves csokoládékészítés és pálinkakóstolás tökéletes összhangban van egymással. Vendégeink az este során különböző prémium minőségű pálinkákat kóstolnak profi pálinkabíró vezetésével.
Minden résztvevő saját kezűleg készítheti el kézműves bonbonjai Csokoládémesterünk vezetésével. A csokoládéval való munka során a pálinka is belekerül a töltött csokoládé bonbonokba, megteremtve ezzel a valódi harmóniát a két különleges íz világ között. A csapatépítés tartalmazza a prémium minőségű pálinkák kóstolását, valamint töltött kézműves bonbonok elkészítését, az elkészült bonbonokat és azok díszcsomagolását.
Mi a közös a macaronban és a pezsgőben? Mindkettő eredeti, ízléses, francia és nagyon csábító. Pezsgő és macaron csapatépítésünk az ízek, színek és érzékek kavalkádja. Vendégeink az este során különböző prémium minőségű Cinzano pezsgőket kóstolnak, párlatmesterünk vezetésével, melyek a legnemesebb Olaszországi szőlőből készültek. Minden résztvevő saját kezűleg készítheti el az elegáns macaronokat, melyhez a töltelékrémeket két különleges pezsgővel bolondítottuk meg. A Cinzano Roze egy tejcsokoládés eper krémben, míg az Cinzano Asti egy fehércsokoládés levendula krémben mutatja meg ízjegyeit. Miután elkészültek a krémek nincs más dolgunk, mint betölteni a falatnyi desszerteket és egy ízletes pohár pezsgővel összekóstolni azokat. Édes és pezsgő este, igazi kikapcsolódás!
Két klasszikus találkozása, ahol a csokoládé és a whiskey tökéletes összhangot alkot. Ismerd meg a párlatok kóstolásának technikáit, merülj el a hosszú évekig érlelt Jack Daniel’s whiskey szín, illat és ízvilágában. Fedezd fel ennek a nagyszerű italnak a mélységeit, hiszen minden palack egyedi tölgyfahordóban érlelődik, minden cseppje ugyanazzal az eljárással és ugyan ott Tennesseeben készül 1866 óta. Vendégeink az este során különböző ízvilágú Jack Daniel’s whiskey-ket kóstolnak párlatszakértőnk vezetésével, majd megalkotják a különleges italokkal készült csokoládékat. Kétféle édességet alkotunk egy burbon csokoládé szivar 70%-os étcsokoládé burokban, melyet a világon sok helyen Churchill szivarként ismernek, valamint egy tejcsokoládé krémmel töltött mézes trüffel, amely egy kivételes ízvilágú whiskey likőrrel a Jack Tennessee Honey-val készül. Ez a csapatépítésünk minden ízében minőség, tarts velünk!
Mindössze 4 fő részvételétől lehetőség van családok, baráti társaságok részére, hogy bármely normál Csokoládé Iskola óránkra – Szaloncukor, Macaron, Bonbon öntés, Trüffel készítés, Mignon, Tortadíszítés stb. - egyedi időpontot egyeztessenek. Amennyiben az órákon kizárólag barátaival, vagy családjával szeretne részt venni, keressen minket bizalommal!
További információ és jelentkezés:
info@csokoladeiskola.hu
+36 30 233 34 12
Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés, vagy a tortadíszítés élményével. Online Ajándékkártyánkkal az ajándékozott maga választhatja ki, hogy melyik időpontban és milyen kurzuson szeretne részt venni. A megrendelést követően azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy on-line továbbíthat.
Hogyan működik a névre szóló Csokoládé Iskola Online Ajándékkártya?
Tovább
A csapatépítés alkalmával minden résztvevő saját kezűleg készítheti el a kézműves bonbonjait a Szamos Csokoládémestere vezetésével, melynek része a bonbon öntés, temperálás, a krémkészítés és töltés. A csokoládémester rövid előadást tart a műhelyről, az eszközökről és arról, melyek a „fogásai” a csokoládé temperálásának. Ezután a résztvevők maguk készítenek el a lágy krémmel
töltött bonbonokat, melyekből természetesen szabadon kóstolhatnak, és az elkészült összes csokoládét ajándékként dísztobozban hazavihetik.
A csapatépítés kiegészíthető ebéd vagy vacsora ajánlatunkkal, illetve különböző italcsomagokkal. A karácsonyi időszakban ünnepi menüt, forralt bort és puncsot is választhatnak vendégeink a csapatépítés részeként. A program elérhető angol és magyar nyelven egyaránt!
Tovább